Onaylı Üye
kanka oyunu 10 senedir oynuyorum hiç bir fayadasını gçrmedim gülmerk eğlenmek ve arkadaşlık dışında yani varsa çevren değer yoksa boşver
değmez kanka hiç başlama hep hile dolmuş sözde rito ban atıyor her el karsıma geliyorarkadaslar lol baslıyom ilk hangi karteri almam gerekiyor sizce mobil deyken ashe ile oynuyordum
kanka garene sc işlemiyormu?Garen master teemo gibi basit carlar ile başlayabilirsiniz
Garenin sclik bir işi yok ki, düz koşup skill atiyon elinle de atarsınd
değmez kanka hiç başlama hep hile dolmuş sözde rito ban atıyor her el karsıma geliyor
Post automatically merged:
kanka garene sc işlemiyormu?
doğru bende master yi ile başlamıştım güzel çar hızlı orman dönüyormaster al kolay öğrenirsin hocam
kanka garene sc işliyormu sorumu yanlış anladın kasmış garene sc bile işlemiyo dominik patlıo adam kaçıo ölmedenGarenin sclik bir işi yok ki, düz koşup skill atiyon elinle de atarsın
darius cok op kanka ölmezsingaren ve darius oyna çok sarıyor
kanka master tilt çar'ı yok böle bişedoğru bende master yi ile başlamıştım güzel çar hızlı orman dönüyor
Tamam işte ne güzel SC adam bile karşısında duramiyorkanka garene sc işliyormu sorumu yanlış anladın kasmış garene sc bile işlemiyo dominik patlıo adam kaçıo ölmeden
Post automatically merged:
darius cok op kanka ölmezsin
kardeş dur başımıza yeni yasuocuklar çıkarma zaten zor ugrasıoz diğerleri ileİyiliğini düşün ona göre oyna... Yasuo ile başla![]()
master yi xin zhao gibi basic çarlarla başlaarkadaslar lol baslıyom ilk hangi karteri almam gerekiyor sizce mobil deyken ashe ile oynuyordum