LoL bazen iyi bazen kötü oynamak hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Eğer taşıma potansiyeli olan bir karakterle oynayıp dediğin durum yaşanıyorsa bazen ruh halinden bazen yanlış hamlelerinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kesinlikle mentalle alakalı kendine olan güveninle alakalı birde beni etkileyen karşının WR ve Lw çok kafamı karıştırıyor bazdn goldda adamlar geliyo gözün açık izliyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ısınıp ısınmamak, mentalite, oynama hevesin gibi faktörler etkilidir bence

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
anlık moduna bağlı ya dayı banada oluyor bazen bi bakıyom içinden geçmişim bazende mod düşük olunca saçma sapan işler yapıyom

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aynısı bende de oluyor bunun psikolojik oldugun düşünüyorum bazen maçlarda istemediğin şeyler yaşıyorsun baya camp falan yiyorsun profesyoneller buna rağmen hep aynı düzey oynuyorlar sanırım stressiz olmak gerekiyor oynarken hiçbir şekilde ve kafayı doğru kullanmak gerekli oyundan düşsen bile

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Bende de oluyor tamamen moral ile alakalı gününde olursun taşırsın ard arda ama kötü gününde olursun kendini iyi hissetmesin feedlersin kişiye göre değişir o

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kafanda başka bişey varsa odaklanamayabilirsin normal

Üye
4 HİZMET YILI
galiba kendini iyi veya kötü hissetmene balı ve takımın kastırmasından dolayı da olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kafanı toparlayamadın mı olur öyle biraz, bira konsantre bozukluğu gider oyun.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bence bu herkese olabilir knk ackcası benim içinde bu böyle

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostlar bilmiyorum size de oluyor mu ama ben bazen süper oynuyorum taşıyorum challenger gelse tokatlarım ama bazen bronz 4 adam gelse tokat yerim sebebini bilen var mı neden böyle oluyor çok can sıkıcı bir durum :pkicat:
Oyunu hep zor olanı düşünüyosun kolay olanı düşün o zamna karşındaki bronz sa golda sona göre düşün :) karşındakinin yapabileceklerini tahmin et aama bazen bronzlar chellenger tokatlar yani bende şahit oldum :D

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Aynen bendede öyle birde bazen şöyle bir problemde oluyor bende maç başı farmımı sağlam yapıyorsam kaçırmıyorsam hiç o bu şekilde devam eder fakat maç başı farmım düşük olursa farm yapmamaya başlıyorum zaten düşük falan diye garip farmım yüksek olduğunda sürekli farm yapıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Mental durumunda etkiler önceki oyundan tilt olduysan bir sonraki oyunda performansında düşüş olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk bence ciddiye almamalıyız ya yoksa tilt oluyorsun zaten gereksiz yerine kendimizi kasmaya ne gerek var

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
dostlar bilmiyorum size de oluyor mu ama ben bazen süper oynuyorum taşıyorum challenger gelse tokatlarım ama bazen bronz 4 adam gelse tokat yerim sebebini bilen var mı neden böyle oluyor çok can sıkıcı bir durum :pkicat:
bazen dediğin gün de moralin ve mentalin yerinde oluyodur oyun sana hatika gekiyodurbmaçların güzel geçiyodur senin mentalin iyi diye kötü diye tabir ettiğin zaman ise mental olarak zayıflamıssındır oyunn sana iğrenç geliyodur sana önerim mentalini toplanadan girmemen oyunlara

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bronz geldimi salıyosundur, challenger gelince de try hard oynuyosundur, ama bilmiyosundur ki o bronz aslında smurf bir challenger :D düşük eloda tokat atıp eğlenmeye çalışıyordur.d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...