Direkt veriyor.Kaç günde geliyor
Olur ancak para varsa çeker. Sanal kart oluşturduğumuzda para çekme durumu olmuyorBanka kart ile olmaz mı
Evet 1 ay sonra var olan sanal kartı silip sıfırdan yeni üyelik kurarsan yine kullanabiliyorsun.Knk ben bir kere oldum sadece bir ay bedava oluyor değilmi bu
Papara ve inanal para olmadan kullanılıyor hocam bugun daha 2 tane aldım yenı hesap kurmalısınız amazon dan telefon numarası isterse diğer hesaptakı numaranızı kaldırın tekrar kuracağınız hesaba yazın. Para istemeyecektir.Para yoksa olmuyor hocam. Bu RP'yi VP yerine de kullanabiliyor muyuz?
Malasef değişmez. Tekrar sıfırdan hesap kurmalısın. Sanal kartı silip yenı sanal kart olusturup tekrar kayıt olyanlış lol hesabı secti degistiremiyorum otomatik giris yaptıgı ıcın bunu degıstırme ımkanımız varmı
İlk gün aynı hesaba veriyordu. Daha sonra kapatmışlar kankam. Başka hesaplara alabilirsin oradan hediye yöntemiyle belki ama sanırım hediye göndermek için level sınırı var.Farklı prime hesapları açıp istediğimiz kadar aynı hesaba rp alabilir miyiz?
telefon numarası istiyor onun için yapılabılıcek birşey varmı bir iki siteden yaptımda kullanılmış coğuPapara ve inanal para olmadan kullanılıyor hocam bugun daha 2 tane aldım yenı hesap kurmalısınız amazon dan telefon numarası isterse diğer hesaptakı numaranızı kaldırın tekrar kuracağınız hesaba yazın. Para istemeyecektir.
Post automatically merged:
Malasef değişmez. Tekrar sıfırdan hesap kurmalısın. Sanal kartı silip yenı sanal kart olusturup tekrar kayıt ol
Post automatically merged:
İlk gün aynı hesaba veriyordu. Daha sonra kapatmışlar kankam. Başka hesaplara alabilirsin oradan hediye yöntemiyle belki ama sanırım hediye göndermek için level sınırı var.
Kendi telefon numaranı gir hesabı onayladıktan sonra amazon hesaplarımdan kaldırabiliyorsun.telefon numarası istiyor onun için yapılabılıcek birşey varmı bir iki siteden yaptımda kullanılmış coğu
oluyorsanal kart ile oluyomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?