Dostum bildiğin konularda insanlara öneri yaparsan çok çabuk yorumların artacaktır 2 günde bitirmiştim ben 50 mesaj onayını çoğu mesajım silindiği halde.arkadaşlar selam bedava lol hilesi önerebilirmisiniz hiç bulamadım buradaki hilede onaylı üye istiyor tüm mesajlarım silindiği için uğraşmak istemiyorum önerebilecek varsa yazabilirmi.
yaptım fakat yok nedense silindi 36 adet yorumDostum bildiğin konularda insanlara öneri yaparsan çok çabuk yorumların artacaktır 2 günde bitirmiştim ben 50 mesaj onayını çoğu mesajım silindiği halde.
spamlamadım zaten çok saçma bi şekilde silindiforum dışı hile vermek yasak forumda ücretsiz script mevcut 50 mesaj spamlamadan erişebilirsin
diğer sitelerin garantisini veremem ama bu sitedeki hilede ban yeme riskin düşük tavsiye ederimarkadaşlar selam bedava lol hilesi önerebilirmisiniz hiç bulamadım buradaki hilede onaylı üye istiyor tüm mesajlarım silindiği için uğraşmak istemiyorum önerebilecek varsa yazabilirmi.
Forum kurallarına uygun olmayan yorum atarsanız yorumlarınız silinir.yaptım fakat yok nedense silindi 36 adet yorum