LoL bedava script ile elo boost yapılır mı? Tavsiyeleriniz nelerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İlk olarak euw yada yurt dışı sunucularında internetin iyi mi diye bak, eğer iyiyse orda hesap kasıp satman daha karlı olacaktır. Eğer iyi değilse sadece TR'de iyiyse TRde kasarak daha az kar ile para kazanabilirsin. Hilenin Detected (farkedilmiş, bulunmuş) olup olmadığını iyi ve yakından kontrol et, her yama ve ya güncelleme geldiğinde hilenin durumuna bak eğer hileye yama sonrası güncelleme gelmedi ise hileden ban yiyebilirsin.
Not: kendin hesap açıp onu sat bence, başkasının hesabında ban yersen kötü şeyler olabilir.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İlk olarak euw yada yurt dışı sunucularında internetin iyi mi diye bak, eğer iyiyse orda hesap kasıp satman daha karlı olacaktır. Eğer iyi değilse sadece TR'de iyiyse TRde kasarak daha az kar ile para kazanabilirsin. Hilenin Detected (farkedilmiş, bulunmuş) olup olmadığını iyi ve yakından kontrol et, her yama ve ya güncelleme geldiğinde hilenin durumuna bak eğer hileye yama sonrası güncelleme gelmedi ise hileden ban yiyebilirsin.
Not: kendin hesap açıp onu sat bence, başkasının hesabında ban yersen kötü şeyler olabilir.
başkasının hesabını kullanmamak en doğrusu, güzel yorum hocam tebrik ederim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Son zamanlarda depremden dolayı maddi durumumuz çok iyi değil ve az çok aileme destek olmak istiyorum. Bir yandan okuduğum için bir yerde çalışamam. Aklıma script ile elo boost yapmak geldi. Aranızda bunu yapan var mı tavsiyeleriniz nelerdir?
kanka legit oyna plat veya dia yap 150 - 200 e yolla , ayda 3 4 hesap kassan harçlığını çıkarırsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dt olmadığı sürece rahat kullanabilirsin sc olduğunu söylemeden

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
İnternetim maalesef tr sunucusunda bile iyi değil. 70-80 Ping ile oynuyorum tr sunucusunda. Hesap kasıp satmayı ben de düşündüm ama hem daha uzun süreceğinden hem de sanırım boost kadar kazandırmayacağından vaz geçmiştim. Ama tekrar söylüyorum bu konular hakkında neredeyse hiç bilgim yok. 2 yıldır oyunu oynuyorum ve kendi elimle en fazla plat 1 ligine çıktım. Tr için konuşursak hesap boostlamak mı yoksa kasıp satmak mı daha mantıklı sizce? Hem zaman hem kâr açısından.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
evet yapabilirsin ancak gizli tut sc olduğunu ve dt yeme zaten çok anlaşılmaz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İnternetim maalesef tr sunucusunda bile iyi değil. 70-80 Ping ile oynuyorum tr sunucusunda. Hesap kasıp satmayı ben de düşündüm ama hem daha uzun süreceğinden hem de sanırım boost kadar kazandırmayacağından vaz geçmiştim. Ama tekrar söylüyorum bu konular hakkında neredeyse hiç bilgim yok. 2 yıldır oyunu oynuyorum ve kendi elimle en fazla plat 1 ligine çıktım. Tr için konuşursak hesap boostlamak mı yoksa kasıp satmak mı daha mantıklı sizce? Hem zaman hem kâr açısından.
hesap kasıp satman daha güvenli, hile ile kasıp sattığın için eğer karşıdaki kişiye ban yedirirsen ya kavga ya da başka şeyler olabilir denemeyin diyorum ama yapanlar var. (onlarınki paralı hile)

Üye
3 HİZMET YILI
legit bir şekilde kullanırsan kolay kolay ban yemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sc ile rahat lig kasarsın lakin sc tek başına oyun taşımaz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sıkıntılı iş gamermarkt gibi sitelere ilan verirsen ve boostladığın hesap banlanırsa başın ağrır bence çok bulaşma

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Sıkıntılı iş gamermarkt gibi sitelere ilan verirsen ve boostladığın hesap banlanırsa başın ağrır bence çok bulaşma
Ne olabilir ki en kötü en fazla küfür falan ederler kavga falan çıkar kişisel bilgilerimi vermediğim sürece bir şey olacaksınız sanmıyorum. Dava edecek değil ya :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
3 HİZMET YILI
Yapabilirsin hocam ama adamın ban yeme ihtimali var.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hocam eloboost hizmeti vereceğini söylüyorsun fakat bu işi yaparken sana hesabını teslim eden arkadaşın hesabını banlattığın zaman ne gibi sorunlarla karşılaşacağını düşündün mü ve bu şartlarda hangi eloboost şirketi sana boost vermeye devam eder? Sc ile boost işi sakat iş :))

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
sapla gitsin abi ya çok üst seviyelerde yapmazsan ban yeseler de bişe olmaz zaten zorunluluktan yapıyosun

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ya şimdi şöyle ben baya bi okudum forumu herkesin ortak düşüncesi aynı. Elmas eloya kadar çok belli etmedikçe ban yemezsin diyorlar. Ben de elmas ve altı boost yaparım sadece olur biter diye düşündüm. Hem zaten boost yaptığım hesaplar sonradan ban yese bile ucu bana en fazla şöyle dokunur boost yaptığım siteden falan atılırım en fazla. Ötesinde bir şey olacağını sanmıyorum yanlışım varsa düzeltin lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...