Onaylı Üye
başkasının hesabını kullanmamak en doğrusu, güzel yorum hocam tebrik ederimİlk olarak euw yada yurt dışı sunucularında internetin iyi mi diye bak, eğer iyiyse orda hesap kasıp satman daha karlı olacaktır. Eğer iyi değilse sadece TR'de iyiyse TRde kasarak daha az kar ile para kazanabilirsin. Hilenin Detected (farkedilmiş, bulunmuş) olup olmadığını iyi ve yakından kontrol et, her yama ve ya güncelleme geldiğinde hilenin durumuna bak eğer hileye yama sonrası güncelleme gelmedi ise hileden ban yiyebilirsin.
Not: kendin hesap açıp onu sat bence, başkasının hesabında ban yersen kötü şeyler olabilir.
kanka legit oyna plat veya dia yap 150 - 200 e yolla , ayda 3 4 hesap kassan harçlığını çıkarırsınSon zamanlarda depremden dolayı maddi durumumuz çok iyi değil ve az çok aileme destek olmak istiyorum. Bir yandan okuduğum için bir yerde çalışamam. Aklıma script ile elo boost yapmak geldi. Aranızda bunu yapan var mı tavsiyeleriniz nelerdir?
İnternetim maalesef tr sunucusunda bile iyi değil. 70-80 Ping ile oynuyorum tr sunucusunda. Hesap kasıp satmayı ben de düşündüm ama hem daha uzun süreceğinden hem de sanırım boost kadar kazandırmayacağından vaz geçmiştim. Ama tekrar söylüyorum bu konular hakkında neredeyse hiç bilgim yok. 2 yıldır oyunu oynuyorum ve kendi elimle en fazla plat 1 ligine çıktım. Tr için konuşursak hesap boostlamak mı yoksa kasıp satmak mı daha mantıklı sizce? Hem zaman hem kâr açısından.İlk olarak euw yada yurt dışı sunucularında internetin iyi mi diye bak, eğer iyiyse orda hesap kasıp satman daha karlı olacaktır. Eğer iyi değilse sadece TR'de iyiyse TRde kasarak daha az kar ile para kazanabilirsin. Hilenin Detected (farkedilmiş, bulunmuş) olup olmadığını iyi ve yakından kontrol et, her yama ve ya güncelleme geldiğinde hilenin durumuna bak eğer hileye yama sonrası güncelleme gelmedi ise hileden ban yiyebilirsin.
Not: kendin hesap açıp onu sat bence, başkasının hesabında ban yersen kötü şeyler olabilir.
hesap kasıp satman daha güvenli, hile ile kasıp sattığın için eğer karşıdaki kişiye ban yedirirsen ya kavga ya da başka şeyler olabilir denemeyin diyorum ama yapanlar var. (onlarınki paralı hile)İnternetim maalesef tr sunucusunda bile iyi değil. 70-80 Ping ile oynuyorum tr sunucusunda. Hesap kasıp satmayı ben de düşündüm ama hem daha uzun süreceğinden hem de sanırım boost kadar kazandırmayacağından vaz geçmiştim. Ama tekrar söylüyorum bu konular hakkında neredeyse hiç bilgim yok. 2 yıldır oyunu oynuyorum ve kendi elimle en fazla plat 1 ligine çıktım. Tr için konuşursak hesap boostlamak mı yoksa kasıp satmak mı daha mantıklı sizce? Hem zaman hem kâr açısından.
Hile ile belli etmesem ban yeme ihtimalim yok değil mi?diamonda kadar gidersin çaktırmadan yaparsan. ondan sonrası belli olmaz millet uyanık
Ne olabilir ki en kötü en fazla küfür falan ederler kavga falan çıkar kişisel bilgilerimi vermediğim sürece bir şey olacaksınız sanmıyorum. Dava edecek değil yaSıkıntılı iş gamermarkt gibi sitelere ilan verirsen ve boostladığın hesap banlanırsa başın ağrır bence çok bulaşma
dt ne demekDt olana kadar sc boostlarsın legit bi şekilde ama gizlilik esas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?