Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sıralı seçimde illah bana sup atacak.
Mid seçen adama soruyorum kaç dk bekledin ''3 dk'' diyor.
Beni yarım saat bekletip inadına 8 kere üst üste sup veren oyununun varya acayip sinirliyim.
Geçmiş olsun yapacak bir şey yok. Bu sisteme bende karşıyım. Örneğin jungle rolü oyunun ana kemiğidir, bu rolü hiç bilmeyen biri autofiil yüzünden oynamak zorunda kalabilir. Buda çok saçma
aga 30 dk beklemen cok garip ınternet hızın uzunden belkı eslestırme zor bulmustur dicem ama tr serverı burası zatne ama bılmıyorum garip 30 dk ılk defa gordum
Arkadaşlar bu tamamen seçilen koridorlara bağlı önüne gelen herkes orta-üst/orta-orman seçtiği için TR server'ında maalesef birinin SUP geçmesi gerekiyor. Bu 8 dk bekledim 3 kere destek verdi olayının çözümü belli 1. verdiğinde bozulduysa 2. yine vermesi yüksek ihtimaldir bu yüzden 1. Verilen maçı bozulduğunda beklemeyi iptal edip birkaç saniye sonra başlatırsan vermeyecektir.
NOT : West server'ında destek autofill verdiğini göremezsiniz çok nadirdir çünkü destek oyuncularından çok üst koridor oyuncuları West server'ında azdır.
Oyunun bu huyunu ben de hiç sevmiyorum ama artık alıştım, sinirlenmiyorum. Normal efendi gibi sup oynayıp istediğim koridorun gelmesini bekliyorum. Peki istediğim koridor gelince ne oluyor? Bizim takıma gelen adam ben sup oynamam diyip feedliyor o kadar rapor atmama rağmen daha çoğu banlanmadı bunu yapanların.