bir ayda heroyu kavrayabilir miyim en azından istediğim komboları atıcak kadarben kendimden örnek vereyim katarina mainim o banlanınca falan akali oynuyorum 2 sinide zor öğrendim . cok mekanik isteyen hero ikiside çünkü zorlar.1 ay boyunca antmran modunda 5v5 attım botlarla hep özel oyuna girip kuklalara karşı kombolar denedim elim alışana kadar böylece ustalaştım.şuan cogu maçı taşıyorum grand master bitirdimk geçen sezon
aga eğer sürekli alıştırma yaparsan derecesiz de felan araştırırsan mekanikleri hızlı gelişim elde edersinarkadaşlar 2 3 gün önce lee sin oynamaya başladım komboları hızlı atamıyorum çar birazcık zorluyo normalde kesiceğim adamları bu heroyla kesemiyorum lee sin main var mı ustalaşmam ne kadar sürer
bide önereceğiniz mekanik gerektiren eğlenceli hero var mı
bence oyununun mantığını kavramadan hile açma yoksa yinede feedlersin oyun çok kombo atmakla falan ilgili değilben oyuna halen alışamadım hahah çok garip bir motoru var
ilk 10da ustalaşmadım diyende ne biliyim2 yıldır falan zilean mainim rankedda zileandan başka bir şey oynamadım, %80 wr dia4'tüm tr ilk 10'da geziniyordum zilean gibi bir heroda bile ustalaşmış sayılmam. Kendime ustalaştım diyebilmem için rahat bi 800 900k çıkartmam lazım bu heroda gözüm kapalı oynayacak raddeye gelmem lazım
100 normal maç at lee sinle sonra rankedda sadece lee sin oyna başka bir şey oynama kilit nokta süreklilikarkadaşlar 2 3 gün önce lee sin oynamaya başladım komboları hızlı atamıyorum çar birazcık zorluyo normalde kesiceğim adamları bu heroyla kesemiyorum lee sin main var mı ustalaşmam ne kadar sürer
bide önereceğiniz mekanik gerektiren eğlenceli hero var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?