LoL bir heroda ustalaşmak ne kadar zaman alır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
arkadaşlar 2 3 gün önce lee sin oynamaya başladım komboları hızlı atamıyorum çar birazcık zorluyo normalde kesiceğim adamları bu heroyla kesemiyorum lee sin main var mı ustalaşmam ne kadar sürer
bide önereceğiniz mekanik gerektiren eğlenceli hero var mı
çok zaman alır kardeşim

AZALTIYORUM STRESTİ
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
OTP'lerin videosunu sadece izlemek için değil, hatalardan ve karakterin ne zaman güçlü olduğundan başlayarak anlayarak izlemeye odaklanırsan 1 aydan kısa bir sürede ustalaşırsın. Zed bilmezdim. Zed birincilerinin hatalarına combolarına predictlemelerine kadar detaylıca izledim. Pratice Mode girerek pekiştirdim. Full Zed pickledim tr 50'ye girdim çok hızlı bir sürede. (Rank Plat 1)

Ben Değilsin Benim Gibisin
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
OTP'lerin videosunu sadece izlemek için değil, hatalardan ve karakterin ne zaman güçlü olduğundan başlayarak anlayarak izlemeye odaklanırsan 1 aydan kısa bir sürede ustalaşırsın. Zed bilmezdim. Zed birincilerinin hatalarına combolarına predictlemelerine kadar detaylıca izledim. Pratice Mode girerek pekiştirdim. Full Zed pickledim tr 50'ye girdim çok hızlı bir sürede. (Rank Plat 1)
ben bi korean lee sin montage izliyim

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bazı arkadaşlar 1 2 ay demiş ama çok iyimser gördüm arkadaşları.. Ustalaşmak uzun zaman ve süreklilik gerektiren bir durum..

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
1.5m zed ustasıyım sana tavsiyem karakterin hikayesine kadar araştırıp ona olan ilgini yükseltmek sonra skillerin taban hasarları Max hasarları, sürelerini, can yenilemelerini, menzillerini, kaç zırha ne kadar vuruyor hesaplamalarını bir kaç defa aklinda kalıcak şekilde tekrar tekrar bak sonra antrenman modu ile kombolari vesaire dene zaten bir bakmışsın 200k olmuş 500k olmuş derken zaman geçiyor
Anlayacağın her detaya bir göz at ki aklımda kalsin oyun içinde uyguladikca anlayacaksın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kanka birazda zevk almaya bakıyo lolden zevk aldığın sürece oynadığın çarı daha iyi oynarsın ama lol gibi bi oyunda zor tilt olmamak

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
seninde yeteneğine bağlı olarak 4 ay diyebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1 3 ayda kavrayabilirsin ama her şeyiyle tam öğrenmen bence 7-9 ay sürer

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
heroya göre değişir fakat leesin uzun süre isteyen bir çar

1 3 3 7
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Ne sıklıklarla oyun oynadığına bağlı sürekli aynı çarı oynarsan günde 5 10 el atsan 1 ayda kitabını yazarsın

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
irelia ve yone oyunun harbi bozuk ve öne geçince durdurulamayan iki karekteri

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Zorluk derecesine göre bir şampiyonda ustalaşmak yaklaşık 80-100 oyununuzu alacaktır. Oyundaki en zor şampiyonlardan biri olan GangPlank'i öğrenmem neredeyse 100 maç sürdü ve şimdi onunla 3 sezon oynadıktan sonra dünyanın en iyi GP'lerinden biriyim.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tahminimce 3 4 ay sürer ama sürekli oynarsan değişebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...