LoL bitiyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
3 HİZMET YILI
LoL artık genel olarak yaşlanıp bitiyor gibi hissediyorum. Merak ediyorum, sizde de var mı böyle hisler? Sadece bende mi böyle hisler var?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
cünkü millet toxic lenip başka oyunlara geciyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
bitiyor ama bunun önüne de geçebilirler gerçekten çok fazla toxic insan var bunların tespit edildiği an kalıcı olarak banlanması gerekiyor rapor sistemine daha çok seçenek gelmesi lazım ve düzgün çalışması lazım bunlar olursa bitmez bunları yapmazlarsa yavaş yavaş çürüyecek oyun

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka son 2 sezona göre %30 daha fazla oyuncu oynuyor aktif olarak

Üye
3 HİZMET YILI
lol yeni nesilin aaaa shaco ooo ben neyim bee diyerekten toxicleşmesi ile biraz sarsılıyor ama o kitle yavaştan lol salarsa lol bitmez gibi duruyor

Üye
3 HİZMET YILI
Hocam lol devri toxic oyunculara ceza ve hile gibi konuların önüne geçmeyip tamamen saldığı ve oyunu boşladığı zaman biter diye düşünüyorum yoksa gelen güncellemelerle sürekli ilgi topluyor riot ayrıca lol bırakan tayfanın yarısından fazlası valoranta geçiş yapmış durumda yani sağ cepden sol cebe cok bi değişiklik yok açıkcası .d

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
LoL'e bence CS:GO'daki gibi oyuncu kickleme olsa mükemmel olur. Kötü oynayan herifler yüzünden oyunumuz mahvoluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aktif olarak oynayan birisi olarak oyunu bende bıraktım sebebi artık keyif alamıyorum oyundan sıktı diye bilirim

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Hocam aynısı DotA'da yaşanmış sonrasında LoL'ü çıkarmışlardı mesela dengelemeler harika bir sistemi vardı DotA'da sonradan oyunda dengelemeler iyice absürtleşmeye başladı toxic oyuncu kitlesi artı ve banlanmalar azalmaya başladı oyunu bir nevi bıraktılar kendilerince sonra LoL çıktı lolede aynısı olacağını düşünüyorum çünkü bazı şeylerin önünü almamaya başladılar.

tada
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Lol artık bitti bence belki çok büyük bi güncellemyle oyunun bütün hile sistemini vs. düzeltirlerse biraz daha yaşar oyun ama şuan ölmüş durumda bence.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Bence bitmedi çünkü bütün tanıdığım küçük çocuklar lol e başladı .d

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kanka bunla ilgili konuştu riot geçen şöyle özetliyim oyundaki dengesizlikten haberleri var bu sezon kötü bi iş oldu ama 2024 sezonunda tamamen bir düzenlemeyle oyunları geliştircez dengelicez dendi bu sezon harbi bi tık tank sezonu oldugu için insanlar oyundan sıkılmaya başladı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
herkez toxiclesti sanki caniyla oynuyor cok sinirli veya yeni yamalardan

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence de yavaş yavaş ölüyor oyun artık miladının dolduğunu düşünüyorum ama bi 3 sene daha böyle idare eder

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Riot Kaynak Kodlarını Sızdırmazsa Lolün Daha Uzun Ömrü Var Lol TR de Bitmiş Gibi Ama Westte Gayet Oyuncu Vardı 10 Saniyede Oyun Buluyordu Yani

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kitlesi cok toxic oldugu icin yavas yavas sogudugum oyundur

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Küfürsüz bir el dahi attıgım olmamış herkes sövüyor

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
LoL artık genel olarak yaşlanıp bitiyor gibi hissediyorum. Merak ediyorum, sizde de var mı böyle hisler? Sadece bende mi böyle hisler var?
hocam ben ve arkadaşlar sürekli oynuyoruz oyunun bitini filan düşün müyorum sende gelmek istersen dc Jes#8598

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Banada öyle geliyor, heleki valorantın çıkışıyla birlikte ve eskisi gibide sarmıyor artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...