LoL Blitz programının çalışma mantığı nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
en uygun rünü ve sihirdar büyüsü sayası karşı rakibi kendi takımının durumlarını gösterir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Riot ile beraber çaılştığı için, oyun verilerinie erişimi var. Tüm dünyadaki verileri alıp kendi uygulamasıdna gösteriyor ve sana bu sayede uygun rehberi sağlıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
rünler, item dizilimleri, spell saniyesi tutma, rakibin son oyunlarına göre özellikleri vsvs. bir sürü özellik vardır ama riot games son zamanlarda zaten bu özelliklerini oyuncularına sunmakta, o yüzden tahtını kaybediyor artık.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
öyle bir bilgi yok sayfada?
aga şaka mısınız siz? yorum olsun diye mi yorum yapıyorsunuz yoksa sırf muhalefet olmak için mi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

+ olarak blitz'de karşı takımın skilleri görebilirsin demedim ben 2999 portuna aktarılan verilerde var dedim. normal bir user olarak o bilgileri işleyemezsin zaten 401 yetkisiz erişim hatası alırsın

ilk yorumumda bile kaynak vererek anlatıyorum tıklamaya bile üşenip gelip yorum yapıyorsunuz.

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aga şaka mısınız siz? yorum olsun diye mi yorum yapıyorsunuz yoksa sırf muhalefet olmak için mi?
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

+ olarak blitz'de karşı takımın skilleri görebilirsin demedim ben 2999 portuna aktarılan verilerde var dedim. normal bir user olarak o bilgileri işleyemezsin zaten 401 yetkisiz erişim hatası alırsın

ilk yorumumda bile kaynak vererek anlatıyorum tıklamaya bile üşenip gelip yorum yapıyorsunuz.

boş boş verileri atıp kendini haklı çıkarmaya mı çalışıyorsun?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
karşısının yani rakibinin istatisklerini legal olarak sana gösteriyor rank win rate vs.

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
lol blitz'in mantığı, rünler yapmak ve yüksek fayda sağlayan büyüler kullanmaktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...