arkadaşım ben hesabımı botla kasıyorum eğer 1 tane daha farklı hesap açabilirsem onuda bota bırakıp 2 ayrı hesap kasmak istiyorum ondan soruyorum metin 2 olmadığını bende biliyorumknk onu bırakta 2 hesabı hadi açtın diyelim aynı anda nasıl oynican ikisinide biri öldüğünde diğerinemi geçecen anlamadımki metin 2 değil bu arada arakdaş doğru söylüyor
bende diyorum ki zaten 2 hesap nasıl açabilirimknkam 2 hesap birden açılmadığı için botta olsaa kasamassın iki hesap
işde açamassın knkam bende onu anlatmaya çalışıyorum kurban olduğumbende diyorum ki zaten 2 hesap nasıl açabilirim
2 pc olaydı farklı olurdu ama işdebende diyorum ki zaten 2 hesap nasıl açabilirim
sanal bilgisayar var onu kurup açabilirim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum forumda bilen birisi var mı diye soruyorum bende adamın teki 15 farklı hesabı botla beraber aynanda kasmış ama bu forumda ban yediği için kendisine ulaşamıyorumişde açamassın knkam bende onu anlatmaya çalışıyorum kurban olduğum
2 pc olaydı farklı olurdu ama işde
knkam hiçbir fikrim yok o konuda ama yöneticilerden birine ulaş yazılımdan anlıyan onlar yardımcı olabilirlersanal bilgisayar var onu kurup açabilirim ama nasıl yapıldığını bilmiyorum forumda bilen birisi var mı diye soruyorum bende adamın teki 15 farklı hesabı botla beraber aynanda kasmış ama bu forumda ban yediği için kendisine ulaşamıyorum
keşke cevap verseler de ulaşabilsemknkam hiçbir fikrim yok o konuda ama yöneticilerden birine ulaş yazılımdan anlıyan onlar yardımcı olabilirler
discorddan ulaşmaya çalış knkam bide ordan dene ben bilgi edinmeye çalışırım eğer bi bilgi geçerse elime yardımcı olurum sanakeşke cevap verseler de ulaşabilsem
discorddan yazdım da dönen olmadı çok teşekkür ederim ilgilendiğin içindiscorddan ulaşmaya çalış knkam bide ordan dene ben bilgi edinmeye çalışırım eğer bi bilgi geçerse elime yardımcı olurum sana
sanal makinayı kuramıyorum işte onda yardım lazımbasit kanka 1 adet kendi bilgisyarın üzerinden oyunu açıyorsun 1 adet sanal makina kuruyorsun onun üzerinden açıyorsun
Youtube a virtualbox yazıp vidiolardan kurabilirsin.sanal makinayı kuramıyorum işte onda yardım lazım