Üye
30 seviye ucuza hesap arıyorum ama botla kasılmamış olmasını istiyorum. Nereden alabilirim?
Moderatörün son düzenlenenleri:
biliyorum normelde bir dcde yapıyorduk bu işi boost için ama dc sunucusunun yeni adminleri kafayı bozdu bende oradan çıktım zaten şu ana bana bir iki hesap yeter yeni bir şirketle anlaşana kadarbro benim bildim dclerde drop veren davet karşılığı için lol hesabı veren kanallar var ama genelde uzak brazilya rusya gibi saçma sunuculardan çıkıyo bide alcaksan bile epostasıyla alman lazım yoksa geri alıyolar elinden
bazı sitelerde mailsiz hesap satışı oluyor arkadaşım 20 tl ye westten 30 lvl hesap almıştı istersen sorabilirim nereden aldığını30 seviye ucuza hesap arıyorum ama botla kasılmamış olmasını istiyorum nereden alabilirim
Botla kasılmamış hesap istiyorsan euw fıyatları 150tl den başlıyor tr ise 70 tl den eğer bot ile kasılmış bakıyorsan 30 tl ye gamermarkt da var30 seviye ucuza hesap arıyorum ama botla kasılmamış olmasını istiyorum nereden alabilirim
gamesatıştan bulabilirsin oyun hesapları filan çok satılıyıor30 seviye ucuza hesap arıyorum ama botla kasılmamış olmasını istiyorum nereden alabilirim
item satış knk al direk üzerie geçir sorun yaşarsan iptal et sorun cıkmıyor 20 tl fiyatı var30 seviye ucuza hesap arıyorum ama botla kasılmamış olmasını istiyorum nereden alabilirim