Süper Üye
kanka urfta belkıde normal ranked macında dediğin troll olmazVeigar ve Morgona zaptedilemez ikili...
Ben yasuou adc de troll buluyorum prof maçlarda alınsa bile yakıştıramıyorum maç kaybetme sebebiyasuo ve havaya kaldırabılen bır support mesela janna gibi vs
oyun bıle yasuoyu adc herosu gosterıyor knk oynanabılır bır hero lars fln bircok esporcu kullanıyor ne mac kaybetme sebebı aksine ıyı oynayan bırı mac kazandırtır hele lprebornla affetmıyorBen yasuou adc de troll buluyorum prof maçlarda alınsa bile yakıştıramıyorum maç kaybetme sebebi
Normal modda tabiiki olmaz. Gündem urf olduğu için urf olarak değerlendirdim.kanka urfta belkıde normal ranked macında dediğin troll olmaz
Ya kanka bişe bildiğin yok lars adc de mi oynuyor yasuoyu? ayrıca yasuonun kazanma oranı düşük sizin gibi bot lanede yasuo oynayanlar yüzündenoyun bıle yasuoyu adc herosu gosterıyor knk oynanabılır bır hero lars fln bircok esporcu kullanıyor ne mac kaybetme sebebı aksine ıyı oynayan bırı mac kazandırtır hele lprebornla affetmıyor
Yokmu peki ranked da yapmamızVeigar ve Morgona zaptedilemez ikili...
gel yapalım ama troll hesabıma girerimYokmu peki ranked da yapmamız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?