LoL Bronz elodan çıkmak için hile kullanılmalı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bronze elodan çıkamıyorum, script kullanmayı düşünüyorum. Ne diyorsunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Bronz elodan çıkamıyorsan oyunu çok kötü oynuyorsundur ve makro oyun bilgin sıfırdır. Script sana çok bir şey katmayacak bu oyun bilgisi ile script de kullansan en fazla silvera çıkarsın çünkü script ile oynamak sadece space basıp kill almaktan ibaret değil sana tavsiyem oyun bilgini gelistir belli bir düzeye gel daha sonra script kullanmaya başla yoksa istediğin verimi elde edemezsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bronz elodan çıkamıyorsan oyunu çok kötü oynuyorsundur ve makro oyun bilgin sıfırdır. Script sana çok bir şey katmayacak bu oyun bilgisi ile script de kullansan en fazla silvera çıkarsın çünkü script ile oynamak sadece space basıp kill almaktan ibaret değil sana tavsiyem oyun bilgini gelistir belli bir düzeye gel daha sonra script kullanmaya başla yoksa istediğin verimi elde edemezsin
bana göre istedigi kadar oyun bilgisi olsun 4 tane feederi taşımak her türlü zor özellikle bronz eloda

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Agam kendine bence duo bul derecelide biriniz jungle biriniz top veya mid oynayın bronz elodan elbet birgün çıkarsın bu sezon rank atlamak daha kolay bence
(script kulanırsan o kadar zevk alamazsın oyundan kendi görüşüm)

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
bana göre istedigi kadar oyun bilgisi olsun 4 tane feederi taşımak her türlü zor özellikle bronz eloda
Her maç 4 tane feeder gelmiyor algıda seçicilik o biraz yoksa 10 maç atıyorsanız 3 tanesinde falan geliyordur o tip insanlar

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Sitedeki scripti indirdim ama bir türlü ayarlarını yapamadım ne dodge luyor ne oto atak yapıyor

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
oyuna başladığımda demir eloda başladım ve şaka değil demir 3 e attı beni çok kötü oynuyoırdum hepte takımı suçlardım sonra lol videoları izledikçe oyun bilgim arttı izleyip oynadıkça da oyun bilgim arttı yani 4 feederı taşımak bronz eloda çok basit aslında :D 30 levele kasıyorum hesabı gel silvera boostlim ama silverdada pek fark yok

Üye
2 HİZMET YILI
hileyle bronz dan cık sonra kendini dene iyi gidiyorsa devam yoksa hile

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bronzu çıkana kadar kullan silver 2 de falan kendini geliştirmeye çalış. Scriptle eğlenceli olmaz. Zaten silver-altın arasındaki adamlar bronz gibi satmıyorlar oyunu.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ayrı bir forum konusu açıp discorddan yardım almak lazım o zaman. Ben gm 212 lp'yim hiç script kullanmadım :D

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
adam belli ki elo hell'de çıkması imkansıza çok yakın kullanmalı

Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
yok artık daha neler. kanka biraz oynayın. sc olmadan çok rahat elmasa vs çıkarsın dostum emin ol. he sc ile daha rahat çıkarsın o ayrı konu. ama biraz oyundan da zevk almak lazım değil mi

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bence oyun bilgini geliştirmelisin eğer ki yine çıkamazsan o zaman hileye başvur bence

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben siteden indirdim fakat ayar kısmını çözemedim bir türlü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...