Lol bronzdan çıkamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
sc olsan bile belli seviyede oyun bilgisi şart lol çok kültür oyunu üstüne düşüp bilgi edinmelisin sadece oyun bilgisi bile dia seviyesine çıkarıyor kendimden biliyorum aşırı mekanik oyuncu değildim ciddi oynarken bile laneing bilgisi öğrenmen şart

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
cevabını kendin vermişsin aşırı oyun bilgim yok diye aslında aşırı bir bilgiye de gerek yok biraz öğrenirsen gayet kolay çıkman hileyle bile başaramıyorsan kusura bakma söylenecek pek bir şey kalmıyor geriye

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ya pre bulcaksın yada yeni hesap açıp kasıcaksın bende 3 çar var ban yer diye kasıyorum aram çok eglenceli oluyor bi yandanda dereceli girersin.

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Takımını illaki iyi bir oyuncu gelecektir rolünü jungle sec ve onu bir sonraki oyun birlikte oynaması icin ikna et

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kendine bir lane belirle youtubeda jungle öğretici videolar izle metayı takip et match-up bilgin olsun eğer duo ile giriyorsan ve kötüyse duonu terk et oyunda risk almayı öğren skill ve summoner kullanmaktan çekinme normal oyun girip antreman yap oynadığın karakterin/karakterlerin vurabileceği hasarı az çok tahmin edebilecek kapasiteye gel harita takibin olsun takım arkadaşlarına sürekli info ver ss at dediklerimi yaparsan belki hemen gümüş olmazsın ama uygulamaya başladıktan bir süre sonra çok rahat çıkarsın zor bir oyun değil sadece biraz tryhard oynamak gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güzel bir takım arkadaşı seni bronzdan çıkartır

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Sürekli lane değiştirme sabit lane oyna bot oynama. Mid veya jg oynayarak çıkabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sc olsan bile belli seviyede oyun bilgisi şart lol çok kültür oyunu üstüne düşüp bilgi edinmelisin sadece oyun bilgisi bile dia seviyesine çıkarıyor kendimden biliyorum aşırı mekanik oyuncu değildim ciddi oynarken bile laneing bilgisi öğrenmen şart
zaten genel olarak oyuncuların yaptığı hata o herkes çok biliyor ama kimse bilmiyor

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ilk önce seninde dediğin gibi oyun bilgin yoksa zor çünkü evet script dodge atıyor iyi combo yapıyor falan ama o kadar ölümsüz yada maçı %100 kazandırıyor gibi birşey değil oyunu bilmemde gerekiyor nerde gireceğini kimin daha fazla hasarı olduğunu öğrenmen gerekiyor o yüzden oyunu iyice youtube üzerinden öğrenmeni tavsiye ederim aynı zamanda mid de oynamanı tavsiye ediyorum ordada tristana oynayabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Video izle diyen arkadaşlara; script kullanıyormuşun nasıl gelişecek video izleyerek? Scripte video mu izletecek :D
Bu oyun takım oyunu, ben de çıkamıyorum plat 3te kaldım script kullanmıyorum. Her lanede oynarım, 2 win alıyorum kötü takım geliyor kaybediyorum 2 win alıyorum kötü takım kaybediyorum. Sürekli böyle... Oyunun boku çıkmış artık. Eğlencesine internet kafeden oyuna giren lavuklar geliyor takımıma nasıl lig atlıcam?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ADC oynayarak lig atlayatamazsın.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kendini rahat hissetiğin herolar al hakim olduğun hero ile isteidğin bir çok şeyi yapabilr savaş kazandırabilir ve oyunu kazanabilrisin

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam bu iş script kullanam sadece space basam la olmuyo maalesef. Sen öyle yapıyosun demiyorum. Yanlış anlama. Öncelikle oyunu bilmen lazım, ne zaman lane freezlenir ne zama pushlanır. Hangi anda rift kesilir hangi anda iinhibitör açılır. Önce bunları öğrenip sonra bir hero üzerinde yoğunlaşmak gerekir. Top lane olaf mundo nasus, mid lane syndra viktor tristana, jungle eveleyn amumu kindred noc, sup lulu nami nau, adc için jinx vayne samira öneririm. Bunları bi dene bakalım.
Post automatically merged:

ek olarak win ratein 45 in altına düşmüşse ve maç sayın çok fazla ise lütfen o hesabı sal. Yeni hesapla yoluna devam et

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Nekadar script olsamda hiçbir işe yaramıyor neredeyse TR bronz elosundan çıkamıyorum Aşırı oyun bilgim yok ama takıma cidden geriz*kalılar geliyor mesela örnek Dün adc oynuyorm yanımda phant sup var Çarp ölümcül tempo Ve doran kılıcı başlıyor. yanımda sabit oynayan bir prem yok ve sizin öneriniz Tek çift mi esnek mi nasıl çıkarım yardımcı olabilirmisiniz
Kendinin de söylediği gibi oyun bilgin yok oyun bilgin yoksa zaten kazanamazsın artık günümüz lol oyununda o yüzden oyun bilgisi edinmeye bakacaksın aç youtube'u bir sürü öğretici içerik yer alıyor

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Büyük ihtimalle elo helldesin o hesabı bırak önerimdir başka hesap kasmaya başla yoksa zor çıkarsın

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
yanında ki pren çok önemli, ayrıyetten takımda da pren olmalı yoksa rank atlaman çok zor

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Abi pre falan boşver şans faktörü de var ama oyunun iyise çıakrsın zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...