LoL ile ilgili çok az şey biliyorum. Build yapmak olsun rünler olsun bilmiyorum. Oyunu oynamayı biliyorum sadece o kadar En azından build yaparken neye dikkat etmem gerekiyor? Onları bana söylerseniz biraz öğrenmiş olurum.
hocam blitz indirmeni tavsiye ederim porofessor dan daha basit aratüze sahip ve sana hem eşya dizilişini hem spelleri hem de rünleri ayarlıyor sana sadece oynamak kalıyor. oynamayı da biliyorum diyosun zaten. ara sıra eşyalara göz at karşıya göre kafana yatan bişey görürsen onu al illa ezber build yapmak zorunda değilsin.
Kendine bir duo bul. En hızlı öğrenme yöntemi budur bence. Fakat illa tek başıma öğrenicem diyorsan botlara karşı biraz kendini geliştir ve itemlerin ne işe yaradığını falan öğrenmeye çalış.
hocam öncelikle rünler hakkında blitz uygulamasını indir otomatik o senin için seçtiğin karaktere özel yapar. build yaparken karşındaki herolara göre almalısın her zaman ezber build iş yapmaz çünkü. mesela can çalma bu sezonda meta o yüzden ağır yara itemleri genelde tercih edeceğin itemler arasında olabilir.
Bol bol lol videoları izlemelisin. Değişik heroları takip etmelisin. Eşyalara bu şekilde aşina olabilir ve karşına gelecek heroların skillerini öğrenebilirsin.
Ama bana kalırsa lol için kafa yoracağına Dota2 öğrenmen daha iyi olacaktır. LoL de artık aşırı kanser kullanıcılar var. İnsanları bezdiriyorlar. iki kere üst üste ölünce hemen ff veriyorlar. Takımın da modunu düşürüyorlar. Önceden tam bir takım oyunuydu fakat şu an geriye düştüğün anda takımın hepsi küfür etmeye başlıyor ve herkes bireysel oynuyor destek rolü bile bireysel olmuş
Blitz, senpai tarzı programlar baya kullanışlı ama senin için seçtiği rünleride öğrenmeni öneririm her rakibe her rün çalışmayabiliyor. Birde arakdaşın dedğişi gibi çok kanser kitlesi var ben 3-4 senedir ayarlardan otomatik all chat kapalı olarak oynuyorum takımımdakiler boş yaparsa dire susturuyorum gayet oynanıyor. Birazda kitleyi bahane edenler oyunu aşırı ciddiye alanlar oluyor, oyun oynuyorsunuz yani adam kanserse blokla gitsin.
Video izlemeli ve oyunun mantığını öğrenmelisin önce kahramanları eşyaları ve rünleri yavaş yavaş kavramaya başlayacaksın. Bunları öğrendikçe karşında güçlü kim varsa ona göre build yapmaya başlıyorsun zaten.
Verdiğiniz cevapları tek tek okudum hepinize teşekkür ederim. Dota 2 konusunu da düşüneceğim biraz daha kolay olduğunu söylediler ne kadar doğru bilmiyorum. Blitz üzerinden kolaylıkla alışırım dediğinize göre. Bende blitz kullanacam şimdilik. Oyunda çok da yeniyim yani video falan izledim ama oynamadan öğrenme olmuyor dediğiniz gibi her build her heroya gitmiyor. Fikir veren herkese teşekkür ederim.
lol öğrenmek istiyorsan önerim öğretici videolar izlemendir ya da arkadaşlarından yardım istemen olcaktır ben öyle yaptım 5 senedir de oynuyoruz beraber
Merhabalar hocam önce rünleri öğrenmelisin ve sonra herhangibi bir heroya alışman gerekiyor yani karektere ve öğrenene kadar bir lanede sabit oynaman gerekiyor.
rünler ve itemler için senpai, poroffesor gg, blitz gibi uygulamalar mevcut
oyunu öğrenmek istersen de videolardan izleyerek öğrenebilirsin gerisi zaten elin alışmasına bağlı