LoL bütün scriptler için tierlist

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Samira, gnar ve teemonun s tier olduğunu düşünmüyorum olsa a tier olur ama faydalı bir paylaşım çoğu bana göre doğru paylaşım için teşekkürler

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İşime yarayacak teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Tabii ki de bu tier list kişiden kişiye değişebilir sizin hangi karakteri sevdiğinize göre veya hangisi daha uygun olduguna göre. Scriptte öncelikli olarak nişancılar daha güçlüdür. Aşağıya bir tier list bırakacağım. Bunlar scriptle en iyi olan şampiyonlar.

Screenshot_1-toir.us.png
Bence mide yasuoyu ekleyebilirdin yada irelia he bide graves jungle ekleyebilirsin
Post automatically merged:

tier listi kendimize göre nerden yapabiliriz
tierlist maker diye bi site var ordan yapabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tabii ki de bu tier list kişiden kişiye değişebilir sizin hangi karakteri sevdiğinize göre veya hangisi daha uygun olduguna göre. Scriptte öncelikli olarak nişancılar daha güçlüdür. Aşağıya bir tier list bırakacağım. Bunlar scriptle en iyi olan şampiyonlar.

Screenshot_1-toir.us.png
onu bunu bilmem kogm mükemmel oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
aslında şöyle bişey var bunlarla oynayıp script oldugumuz cok belli oluyor ben akali ile sc oynuyom cok belli olmuyor oto dodge kapalı tutuom zaten dia 3 e kadar cıktım akali ile sonra bıraktım tabi kendi kararınız
kanki bana ayarlarını söyler misin
Post automatically merged:

Zaten sadece bu sitedekiler için bir tierlist değil başlıktada yazdığı gibi bütün scriptler için olan bir tierlist . Belki sende benimle aynı scripti kullanıyosundur ordan biliyorsundur.

Maalesef bu sitedeki sc yi uzun zamandır kullanmadığım için bir şey diyemiyeceğim
kanka şuan kullandığın ücretsiz mi ve nerden kullanıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Vayne nerede, ayrıca teşekkürler.

Üye
4 HİZMET YILI

Screenshot_1-toir.us.png
gwen hiç düşünmemiştim güzel olabilir cidden

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
sc ye en iyi giden çarlar yine güzel ama sc yi belli etmesi de var şimdi böyle bir risk söz konusu

Üye
4 HİZMET YILI
yeni başlayanlar için yararlı bir post ama bazı şampiyonlar çok belli oluyor sc olduğu teşekkürler yine de

ByBerk
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
adc bölümünde lucian görmek isterdim gercekten güzel oynanıyor skileri ve atakları hileyle uyumlu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
gwen sc harbi var mı bide auto dodge hangi ayarlarla kapatılıyor biliyor musunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...