Onaylı Üye
kogmav jinx bence net
hocam vayne kötü mü oluyor ne topta ne adc de koymamışsınız daTabii ki de bu tier list kişiden kişiye değişebilir sizin hangi karakteri sevdiğinize göre veya hangisi daha uygun olduguna göre. Scriptte öncelikli olarak nişancılar daha güçlüdür. Aşağıya bir tier list bırakacağım. Bunlar scriptle en iyi olan şampiyonlar.
![]()
aslında şöyle bişey var bunlarla oynayıp script oldugumuz cok belli oluyor ben akali ile sc oynuyom cok belli olmuyor oto dodge kapalı tutuom zaten dia 3 e kadar cıktım akali ile sonra bıraktım tabi kendi kararınız
script ile karmada çok güzel gidiyor, diğerleri kullandığım kadarıyla güzelTabii ki de bu tier list kişiden kişiye değişebilir sizin hangi karakteri sevdiğinize göre veya hangisi daha uygun olduguna göre. Scriptte öncelikli olarak nişancılar daha güçlüdür. Aşağıya bir tier list bırakacağım. Bunlar scriptle en iyi olan şampiyonlar.
![]()
Mid e bence Veigar da eklenebilir. Oyunu sabote ediyor bücür
aurelion sol için durum nedir?Tabii ki de bu tier list kişiden kişiye değişebilir sizin hangi karakteri sevdiğinize göre veya hangisi daha uygun olduguna göre. Scriptte öncelikli olarak nişancılar daha güçlüdür. Aşağıya bir tier list bırakacağım. Bunlar scriptle en iyi olan şampiyonlar.
![]()
hepsini deneyip kendi yorumumu katicam bekleyin azTabii ki de bu tier list kişiden kişiye değişebilir sizin hangi karakteri sevdiğinize göre veya hangisi daha uygun olduguna göre. Scriptte öncelikli olarak nişancılar daha güçlüdür. Aşağıya bir tier list bırakacağım. Bunlar scriptle en iyi olan şampiyonlar.
![]()