Uzman Üye
beyler hani eskiden lol cafelere girmeden bir siteden bakardık hangi kostümler açık diye şuan o siteyi bulamıyorum o skinleri gösteren herhangi bi yer var mı
lol cafe internet kafelere özel tüm şampiyonların ve tüm şampiyonlarda 1 kostümün açık olduğu bi sistemdir. kaldırılalı baya oldu ama lolün 10. yılına özel 2 gün önce yine getirdilerlol cafe nedir yaa
rica ederim ne demek bu arada bu 2 gün önce gelen sistem 8 gün sonra kaldırılacak sınırlı günler için gelmiş bir sistemteşekkür ederim aydınlattıgın için![]()
kaldırılmasa iyi olurdu ama güzel etkinlikrica ederim ne demek bu arada bu 2 gün önce gelen sistem 8 gün sonra kaldırılacak sınırlı günler için gelmiş bir sistem
ekle knk ben sitersen nick yusuftohmaTRkaraktere tıklasan hangi köstüm açık olduğnu gösteriyo aslında
sanırım eskiden lol cafe kostüm rotasyonları tarzı bir şey vardı aylık olarak değişirdi ve ordan görüntüleyebilirdin ama lol cafe günümüzde açık olmadıgı ve sadece etkinlige özel geldigi icin şuan görüntülenemiyorbeyler hani eskiden lol cafelere girmeden bir siteden bakardık hangi kostümler açık diye şuan o siteyi bulamıyorum o skinleri gösteren herhangi bi yer var mı