8 Kas 2023 #1 Fur0kan5 Hüner mi dertliye dert kazandırmak Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2017 Mesajlar 305 Tepki puanı 25 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI arkadaşlar lole şu level botu mu ne var ya ondan indirdim sonra daha da lole giremedim uygulamayı sildim falan yine giremedim sonra lolü sildim lolü sildikten sonra tekrar yüklemeye çalışınca yüklenmiyor templeri falan komple sildim
arkadaşlar lole şu level botu mu ne var ya ondan indirdim sonra daha da lole giremedim uygulamayı sildim falan yine giremedim sonra lolü sildim lolü sildikten sonra tekrar yüklemeye çalışınca yüklenmiyor templeri falan komple sildim
Çözüm P P Pepe The Frog 8 Kas 2023 revo unistaller benzeri bir yazılım ile silip tekrar dene olmazsa sabit diskini balkondan fırlatarak kesin çözüme ulaşma ihtimalin var
revo unistaller benzeri bir yazılım ile silip tekrar dene olmazsa sabit diskini balkondan fırlatarak kesin çözüme ulaşma ihtimalin var
8 Kas 2023 Moderatör #2 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI League Of Legends'ı Silerken Riot istemcisini de kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz? Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Kas 2023 Konuyu başlatan #3 Fur0kan5 Hüner mi dertliye dert kazandırmak Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2017 Mesajlar 305 Tepki puanı 25 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI reis komple söktüm attım sildim riot games klasörünü Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Kas 2023 #4 Pepe The Frog P Ultra Üye Katılım 3 Kas 2017 Mesajlar 2,052 Çözümler 25 Tepki puanı 460 Ödüller 11 8 HİZMET YILI revo unistaller benzeri bir yazılım ile silip tekrar dene olmazsa sabit diskini balkondan fırlatarak kesin çözüme ulaşma ihtimalin var Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
revo unistaller benzeri bir yazılım ile silip tekrar dene olmazsa sabit diskini balkondan fırlatarak kesin çözüme ulaşma ihtimalin var
8 Kas 2023 Moderatör #5 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Riotun Hextech Repair Tool diye bir programı var onu yükleyip clienti onarmayı deneyebilirsin. Uygulama linkini bırakıyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Oyla 0 Olumsuz oyla
Riotun Hextech Repair Tool diye bir programı var onu yükleyip clienti onarmayı deneyebilirsin. Uygulama linkini bırakıyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
8 Kas 2023 Konuyu başlatan #6 Fur0kan5 Hüner mi dertliye dert kazandırmak Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2017 Mesajlar 305 Tepki puanı 25 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI aysalin' Alıntı: Riotun Hextech Repair Tool diye bir programı var onu yükleyip clienti onarmayı deneyebilirsin. Uygulama linkini bırakıyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... Oyla 0 Olumsuz oyla
aysalin' Alıntı: Riotun Hextech Repair Tool diye bir programı var onu yükleyip clienti onarmayı deneyebilirsin. Uygulama linkini bırakıyorum. Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ...
8 Kas 2023 Moderatör #7 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Arkadaşın da belirttiği gibi revo uninstaller ile Riot client ve League of Legends'i kaldırmayı dener misin? Oyla 0 Olumsuz oyla
Arkadaşın da belirttiği gibi revo uninstaller ile Riot client ve League of Legends'i kaldırmayı dener misin?
8 Kas 2023 Konuyu başlatan #8 Fur0kan5 Hüner mi dertliye dert kazandırmak Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2017 Mesajlar 305 Tepki puanı 25 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI lol şuan yok pcde Oyla 0 Olumsuz oyla
8 Kas 2023 Moderatör #9 #Bukle ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ. Süper Moderator Katılım 5 May 2022 Mesajlar 1,297 Çözümler 318 Tepki puanı 499 Ödüller 9 Sosyal 4 HİZMET YILI Fur0kan5' Alıntı: lol şuan yok pcde Genişletmek için tıklayın ... Hocam anlıyorum lol yok ama riot client'in içinde kalıntıları kalabiliyor o kalıntıları kaldırmak adına konuşuyorum. Oyla 0 Olumsuz oyla
Fur0kan5' Alıntı: lol şuan yok pcde Genişletmek için tıklayın ... Hocam anlıyorum lol yok ama riot client'in içinde kalıntıları kalabiliyor o kalıntıları kaldırmak adına konuşuyorum.
8 Kas 2023 Konuyu başlatan #10 Fur0kan5 Hüner mi dertliye dert kazandırmak Seçkin Üye Katılım 17 Ağu 2017 Mesajlar 305 Tepki puanı 25 Ödüller 8 Yaş 27 8 HİZMET YILI revo kurtardı oh be eyw reisler çözdünüz ikiniz de @aysalin @Pepe The Frog Oyla 0 Olumsuz oyla