hocam denedim şuanda evet gayet iyi gibi sylas oynadım ama galiba pek beceremedim galiba v ile farm yapamıyorum çok kaçırıyorPudding config kullanabilirsin gayet başarılı bir config.
https://memoryhackers.org/konular/pudding-wsreborn-rage-config-16-12-2023.276474/
Farmı zaten v ile almanı tavsiye etmem x veya c ile alabilirsin, last hit at sürekli farm sana doğru itsin ki ormancın sana doğru rahat bir şekilde gang gelebilsin sen yerine rakip senin kulene yakın oynasın. Ayrıca farm alışı script tarafından pek iyi değil. Olabildiğince elin ile alman daha iyi olur.hocam denedim şuanda evet gayet iyi gibi sylas oynadım ama galiba pek beceremedim galiba v ile farm yapamıyorum çok kaçırıyor
normalde configsiz oynuyordum iyi farm yapıyor kanka v ilede dediğin gibi son vuruş önemli doğru diyonFarmı zaten v ile almanı tavsiye etmem x veya c ile alabilirsin, last hit at sürekli farm sana doğru itsin ki ormancın sana doğru rahat bir şekilde gang gelebilsin sen yerine rakip senin kulene yakın oynasın. Ayrıca farm alışı script tarafından pek iyi değil. Olabildiğince elin ile alman daha iyi olur.
C ile son vuruş yap daha iyihocam denedim şuanda evet gayet iyi gibi sylas oynadım ama galiba pek beceremedim galiba v ile farm yapamıyorum çok kaçırıyor
pudding adc main kullancam herkes çok beğeniyoradc main kullan legit config
kesinliklepudding adc main kullancam herkes çok beğeniyor