Üye
kaoslu fightlarda pixel dodge atiyorlar ordan anlarsin
haklısın knk bencededodge ve skillshot larından özellikle dodgelerinden
ayn öyleBence görevlerinde olması hiç olmamış şahsen
Post automatically merged:
haklısın knk bencede
knk benim gibi körler anlamıyokaoslu fightlarda pixel dodge atiyorlar ordan anlarsin
adam dibinde doc atar ise scoyun icinde belli olur dostum
oyun icinde belli olur dostum
karşıma gelen bi oyuncunun ( LoL'de ) script olup olmadığını anlamamın garanti bi yolu var mı?
iyi oynuyorsan ve düşük bir eloda oynuyorsan bu kolay fakat yüksek elolarda oynuyorsan dahada zorlaşabilir çünkü çoğu kişi script tarzı oynayabiliyirokarşıma gelen bi oyuncunun ( LoL'de ) script olup olmadığını anlamamın garanti bi yolu var mı?
2 yol var ya adam oyunda olması imkansız şeyleri yapıyosa mesela yasuo hortumunu bekleme süresi olmadan direk atıyosa gibi 2 yol artık daha zor çünkü scriptler gelişti ve artık tüm skilleri dodgelamak yerine ölmeyeceği mantıklı bazı skilleri yiyebiliyor o yüzden dodgelamasından anlamak artık çok zorlaştı ama dediğim gibi 1.yöntemden çok rahat anlayabilirsiniz kalistada da çift düz vuruş gibi olaylar olabiliyorkarşıma gelen bi oyuncunun ( LoL'de ) script olup olmadığını anlamamın garanti bi yolu var mı?
Dodge atışı kite atışı bazı karakterlerde yetenek bugları var mesela yasuonun ardarda 2 q atışını görürsen direk sckarşıma gelen bi oyuncunun ( LoL'de ) script olup olmadığını anlamamın garanti bi yolu var mı?
skillerin atış hızı veya tepki hızından belli ediyor kankakarşıma gelen bi oyuncunun ( LoL'de ) script olup olmadığını anlamamın garanti bi yolu var mı?