hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
belirtiğin için saol dostum1-oyundaki mekanikleri bilmek(laning,push,harita kontrolü,roam,dive, freeze vs vs)(kısca nerde ne yapılacağını bilmek!)
2-meta champ oynamak
3-ve takımda *ptal olmamasını dilemek(Zira Dünya'nın en iyi oyuncusu bile olsanız takımınız olmadıktan sonra bir hiçsiniz.Team reportlartı görebiliyorum.)
Önemli DipNot:
1. özelliği taşımanız kazanma oranınızı %40 olarak artırır.
2.özelliği taşımanız kazanma oranınızı %10 artırır.
3.özelliği taşıyan bir takımda olmanız ise %50 kazanma oranınızı artırır. Tr serveri için bu oran %70'lere kadar çıkabilir.
bilgilendirici olmuş sağolsunEvet burda size nasıl elle lig kasıcanız hakkında bilgi vermek istiyorum
suanda TR sunucusunda 2 hesabım şampiyonluk liginde
En önemli konular
Video izlemek ;
LCS videoları oynanış videoları izleyebilirsiniz buradaki hataları belirterek kendinizi gelişterebilir ve büyük ölçüde lig atlayabilirsinz
Ögretici videolar 'komodo lol ' adlı lol kanılında farm push konum alma vb tarzında bi sürü videolar mevcut onları izleyer gelişebilirsiniz
Antreman yapmak ;
antreman yapmak büyük ölcüde yeteneklerinizi geliştirir
OTP olmak ;
hem avantajken hemde dezavantajdır ama lig çıkmak için gayet uygun bir yöntemdir ben mesela kog'maw otpyim
Katarina ile Cha kasabilirmiyim ne yapmam lazım kendimi geliştirsem yetermi takımı taşıma potansiyeli varmı?Evet burda size nasıl elle lig kasıcanız hakkında bilgi vermek istiyorum
suanda TR sunucusunda 2 hesabım şampiyonluk liginde
En önemli konular
Video izlemek ;
LCS videoları oynanış videoları izleyebilirsiniz buradaki hataları belirterek kendinizi gelişterebilir ve büyük ölçüde lig atlayabilirsinz
Ögretici videolar 'komodo lol ' adlı lol kanılında farm push konum alma vb tarzında bi sürü videolar mevcut onları izleyer gelişebilirsiniz
Antreman yapmak ;
antreman yapmak büyük ölcüde yeteneklerinizi geliştirir
OTP olmak ;
hem avantajken hemde dezavantajdır ama lig çıkmak için gayet uygun bir yöntemdir ben mesela kog'maw otpyim
Önemli degil brombilgilendirici olmuş sağolsun
çok zorKatarina ile Cha kasabilirmiyim ne yapmam lazım kendimi geliştirsem yetermi takımı taşıma potansiyeli varmı?
Ya çok zorda nasıl yani baya iyi oynasam konum alma nerde ne yapacağımı bilme vs yinede takım taşıma ihtimali azmı hangi heroyu önerirsinki lig kasmak için anlamadımÖnemli degil brom
çok zor
Neden kata güçlü değilmi otp lemeyi düşünüyordum?Dayıcım en önemli şeyi unutmuşsun;
YASUO KATA ZED OYNAMAYIN.
The problem is that people in general dont study the game and also dont know the basics of the game, or even sometimes dont know the mechanics of the champion that is using, or is autofilled and dont know how to play the champMan, practice generates experience, especially when staying in mono champion. Every game you make a mistake and learn in error if you don't let pride take its place!
Sure, people can ban your champ easilyben sadece garenle grandmaster'a kadar çıktım ama otp olmanında dezavantajı var tabi
You can also learn from any type of source, like Youtube, opgg, etc.Man, practice generates experience, especially when staying in mono champion. Every game you make a mistake and learn in error if you don't let pride take its place!
That is true, but if you abuse more of the map, you can be a trouble/problem for the enemyannieni gücü hafife alınmayacak bi şekildedir ama tek başına taşıması çok zordur pre ile yapılabilir
True, but you must know how to use them and how to abuse their power into winning a match, for an example if you are a katarina abuse your all-in in certain matchups, or your poke to stay defensive, roam and stay in a bush so you can kill multiple enemys or burst one and go do an objective or push mid to deny farmMeta şampiyonları takip etmek de önemli bence
True, your job is always to punish the enemy as hard as possible in even matchupsben otp corkiyim rankım dia 3 henüz hard ezilidğimn bir lane olmadı ama heroyu bildğimden olkabilir otp olursanız heroyu ve matchupları bildeğinizden ezERSİNİZ
Post automatically merged:
tabi champ yemezseniz sürekli jung mid sup topa veya mide gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?