LoL de Challanger nasıl olunur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
1-oyundaki mekanikleri bilmek(laning,push,harita kontrolü,roam,dive, freeze vs vs)(kısca nerde ne yapılacağını bilmek!)
2-meta champ oynamak
3-ve takımda *ptal olmamasını dilemek(Zira Dünya'nın en iyi oyuncusu bile olsanız takımınız olmadıktan sonra bir hiçsiniz.Team report :( lartı görebiliyorum.)

Önemli DipNot:
1. özelliği taşımanız kazanma oranınızı %40 olarak artırır.
2.özelliği taşımanız kazanma oranınızı %10 artırır.
3.özelliği taşıyan bir takımda olmanız ise %50 kazanma oranınızı artırır. Tr serveri için bu oran %70'lere kadar çıkabilir.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
1-oyundaki mekanikleri bilmek(laning,push,harita kontrolü,roam,dive, freeze vs vs)(kısca nerde ne yapılacağını bilmek!)
2-meta champ oynamak
3-ve takımda *ptal olmamasını dilemek(Zira Dünya'nın en iyi oyuncusu bile olsanız takımınız olmadıktan sonra bir hiçsiniz.Team report :( lartı görebiliyorum.)

Önemli DipNot:
1. özelliği taşımanız kazanma oranınızı %40 olarak artırır.
2.özelliği taşımanız kazanma oranınızı %10 artırır.
3.özelliği taşıyan bir takımda olmanız ise %50 kazanma oranınızı artırır. Tr serveri için bu oran %70'lere kadar çıkabilir.
belirtiğin için saol dostum

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Evet burda size nasıl elle lig kasıcanız hakkında bilgi vermek istiyorum

suanda TR sunucusunda 2 hesabım şampiyonluk liginde

En önemli konular

Video izlemek ;
LCS videoları oynanış videoları izleyebilirsiniz buradaki hataları belirterek kendinizi gelişterebilir ve büyük ölçüde lig atlayabilirsinz
Ögretici videolar 'komodo lol ' adlı lol kanılında farm push konum alma vb tarzında bi sürü videolar mevcut onları izleyer gelişebilirsiniz

Antreman yapmak ;
antreman yapmak büyük ölcüde yeteneklerinizi geliştirir

OTP olmak ;
hem avantajken hemde dezavantajdır ama lig çıkmak için gayet uygun bir yöntemdir ben mesela kog'maw otpyim
bilgilendirici olmuş sağolsun

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet burda size nasıl elle lig kasıcanız hakkında bilgi vermek istiyorum

suanda TR sunucusunda 2 hesabım şampiyonluk liginde

En önemli konular

Video izlemek ;
LCS videoları oynanış videoları izleyebilirsiniz buradaki hataları belirterek kendinizi gelişterebilir ve büyük ölçüde lig atlayabilirsinz
Ögretici videolar 'komodo lol ' adlı lol kanılında farm push konum alma vb tarzında bi sürü videolar mevcut onları izleyer gelişebilirsiniz

Antreman yapmak ;
antreman yapmak büyük ölcüde yeteneklerinizi geliştirir

OTP olmak ;
hem avantajken hemde dezavantajdır ama lig çıkmak için gayet uygun bir yöntemdir ben mesela kog'maw otpyim
Katarina ile Cha kasabilirmiyim ne yapmam lazım kendimi geliştirsem yetermi takımı taşıma potansiyeli varmı?

vay be 7 sene olmuş
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
en kolay lig atlamanın yöntemi adc main olmaktır mid main olursanız 1/10 adc main 1/4

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Man, practice generates experience, especially when staying in mono champion. Every game you make a mistake and learn in error if you don't let pride take its place!

Üye
5 HİZMET YILI
Man, practice generates experience, especially when staying in mono champion. Every game you make a mistake and learn in error if you don't let pride take its place!
The problem is that people in general dont study the game and also dont know the basics of the game, or even sometimes dont know the mechanics of the champion that is using, or is autofilled and dont know how to play the champ

Onaylı Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
ben sadece garenle grandmaster'a kadar çıktım ama otp olmanında dezavantajı var tabi

Üye
5 HİZMET YILI
You can also learn from any type of source, like Youtube, opgg, etc.
annieni gücü hafife alınmayacak bi şekildedir ama tek başına taşıması çok zordur pre ile yapılabilir
That is true, but if you abuse more of the map, you can be a trouble/problem for the enemy
Meta şampiyonları takip etmek de önemli bence
True, but you must know how to use them and how to abuse their power into winning a match, for an example if you are a katarina abuse your all-in in certain matchups, or your poke to stay defensive, roam and stay in a bush so you can kill multiple enemys or burst one and go do an objective or push mid to deny farm :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben otp corkiyim rankım dia 3 henüz hard ezilidğimn bir lane olmadı ama heroyu bildğimden olkabilir otp olursanız heroyu ve matchupları bildeğinizden ezERSİNİZ
tabi champ yemezseniz sürekli jung mid sup topa veya mide gelmezse

Üye
5 HİZMET YILI
ben otp corkiyim rankım dia 3 henüz hard ezilidğimn bir lane olmadı ama heroyu bildğimden olkabilir otp olursanız heroyu ve matchupları bildeğinizden ezERSİNİZ
Post automatically merged:

tabi champ yemezseniz sürekli jung mid sup topa veya mide gelmezse
True, your job is always to punish the enemy as hard as possible in even matchups

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...