Lol de hile açarsam valorant ta da ban yer mi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Lolde hile açacağım ama valorantta ban yerim diye korkuyorum bilen varsa yazsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
normalde yememen lazım kanka ama sen yinede asıl riot hesabınla girme iki oyunada hile kullanırken. riot gamesz bu işi belli olmaz

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ben yedim ban. valoya girecekken lolün hilesiyle alakalı olan bütün dosyaları, logları kaldır öyle gir bende yemez sanıyordum yiyormuş :D

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
benim hesap patladı lolde hile açıyordum 1 defa düz hilesiz valo girdim ana hesapta 1 hafta sonra valo hesabı patladı hwid yedim 6 ay

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Lolde küfür edilmemesi gereken şeylere küfür ettim bir çok şey yaptım, lolde 1 ay ban yedikten sonra valoranta sardım, orada hile acmadan oynadım bir şey olmadı. Yani lol ban yerse valo yemez merak etme.

Uzman Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Yersin. Eğer ban yememek istiyorsan hileyi kullanmadan önce Riot Vanguard 'dan çıkış yapman gerekiyor. Bu yazılım açık olduğu sürece tüm hileleri algılıyor ve ban atıyor. İkincisi ise hileyi kullandıktan sonra yani valorant a girmeden önce "%temp% , temp , prefetch" dosyalarını temizlemen lazım.

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben yedim ban. valoya girecekken lolün hilesiyle alakalı olan bütün dosyaları, logları kaldır öyle gir bende yemez sanıyordum yiyormuş :D
knk lol pek bilmiyom oyüzden hile açıcam orda ban yersem umrumda olmaz ama valoda yersem sıkıntı
Post automatically merged:

benim hesap patladı lolde hile açıyordum 1 defa düz hilesiz valo girdim ana hesapta 1 hafta sonra valo hesabı patladı hwid yedim 6 ay
reis peki valo ve loldeki hesapların aynımı ?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
knk lol pek bilmiyom oyüzden hile açıcam orda ban yersem umrumda olmaz ama valoda yersem sıkıntı
Post automatically merged:

reis peki valo ve loldeki hesapların aynımı ?
evet aynıydı lol hesabına bir şey olmadı sadece valo patladı

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
lolde hile açtığın için yemezsin fakat lol oynadıktan sonra detaylı bir temizlik yapmadan valo girersen çok yüksek ihtmalle yersin dostum. Valo gireceğin zaman hileyi silip süpürüp pc yeniden başlatıp girmen en sağlıklısı olur.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Dostum şu şekilde işliyor eğer sen lolde hile açıp ban yersen, lolde ban yediğin için valoda da yemezsin. Fakatkullandığın hileyi iyice detaylı bir şekilde temizlemeden valoranta girersen sonuç kaçınışmaz olacaktır. Yani lolde hile yapı valo oynayacağın zaman hileyi iyyice temizle pc yeniden başla ve ondan sonra oyna. sağlıklı bir şekilde oynarsın.

always and forever
Co - Admin
Ödüller
11
4 HİZMET YILI
merhabalar, Riot Vanguard kapattınızdan veya devre dışı bıraktınızdan emin olun extra olarak hileyi oynadıktan sonra silinmesi gereken %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. bunları yapmazsanız banlanma ihtimaliniz çok daha yüksek olcaktır lakin yinede banlanma riski var, yok degil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...