Lolde küfür edilmemesi gereken şeylere küfür ettim bir çok şey yaptım, lolde 1 ay ban yedikten sonra valoranta sardım, orada hile acmadan oynadım bir şey olmadı. Yani lol ban yerse valo yemez merak etme.
Yersin. Eğer ban yememek istiyorsan hileyi kullanmadan önce Riot Vanguard 'dan çıkış yapman gerekiyor. Bu yazılım açık olduğu sürece tüm hileleri algılıyor ve ban atıyor. İkincisi ise hileyi kullandıktan sonra yani valorant a girmeden önce "%temp% , temp , prefetch" dosyalarını temizlemen lazım.
lolde hile açtığın için yemezsin fakat lol oynadıktan sonra detaylı bir temizlik yapmadan valo girersen çok yüksek ihtmalle yersin dostum. Valo gireceğin zaman hileyi silip süpürüp pc yeniden başlatıp girmen en sağlıklısı olur.
Dostum şu şekilde işliyor eğer sen lolde hile açıp ban yersen, lolde ban yediğin için valoda da yemezsin. Fakatkullandığın hileyi iyice detaylı bir şekilde temizlemeden valoranta girersen sonuç kaçınışmaz olacaktır. Yani lolde hile yapı valo oynayacağın zaman hileyi iyyice temizle pc yeniden başla ve ondan sonra oyna. sağlıklı bir şekilde oynarsın.
merhabalar, Riot Vanguard kapattınızdan veya devre dışı bıraktınızdan emin olun extra olarak hileyi oynadıktan sonra silinmesi gereken %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin. bunları yapmazsanız banlanma ihtimaliniz çok daha yüksek olcaktır lakin yinede banlanma riski var, yok degil.