4 May 2022 #101 monchéri Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba Emektar Üye Katılım 11 Eki 2020 Mesajlar 1,736 Çözümler 106 Tepki puanı 418 Ödüller 8 Sosyal 5 HİZMET YILI UmuTillah' Alıntı: Lol De Hile Açmak Ban Yedirtir Mi? Ben Hileyi Undetected Biliyorum Da. Genişletmek için tıklayın ... hocam her hile ban atar ama windsharp kullanırsan ban yersin lpreborn kullanırsan ban yemezsin güzel ayarlamalar yaparsan aynı şekil yemezsin
UmuTillah' Alıntı: Lol De Hile Açmak Ban Yedirtir Mi? Ben Hileyi Undetected Biliyorum Da. Genişletmek için tıklayın ... hocam her hile ban atar ama windsharp kullanırsan ban yersin lpreborn kullanırsan ban yemezsin güzel ayarlamalar yaparsan aynı şekil yemezsin
4 May 2022 #102 oyungezgini O Onaylı Üye Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 54 Tepki puanı 7 Ödüller 3 Yaş 26 5 HİZMET YILI windsharp ile oynarsan 2 maç sonra yada 2 saat sonra ban yersin
4 May 2022 #103 Defyy D Onaylı Üye Katılım 1 May 2022 Mesajlar 53 Tepki puanı 1 Yaş 32 4 HİZMET YILI UmuTillah' Alıntı: Lol De Hile Açmak Ban Yedirtir Mi? Ben Hileyi Undetected Biliyorum Da. Genişletmek için tıklayın ... Ben pubgde actım valorantta yedim anlam veremedim
UmuTillah' Alıntı: Lol De Hile Açmak Ban Yedirtir Mi? Ben Hileyi Undetected Biliyorum Da. Genişletmek için tıklayın ... Ben pubgde actım valorantta yedim anlam veremedim
4 May 2022 #104 rezmez21 Uzman Üye Katılım 4 Tem 2020 Mesajlar 151 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 25 5 HİZMET YILI dozunu kaçırmazsan kanka bence uzun ömürlü gidersin ama evade falan kapalı oynamaya calıs cok titretme carı
dozunu kaçırmazsan kanka bence uzun ömürlü gidersin ama evade falan kapalı oynamaya calıs cok titretme carı