hangi siteden indirdiniz hocam ?
Virüs var mıdır kral? Yani yan hesapta denemeyi düşünüyorum.Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBuradan hocam
Yok hocam ben kullanıyorum bir sorun görmüyorum main hesapta girme ne olur ne olmazVirüs var mıdır kral? Yani yan hesapta denemeyi düşünüyorum.
Peki topluluk sunucusundan ban yesem diğer hesaptan aynı sunucuya girebilir miyim?Yok hocam ben kullanıyorum bir sorun görmüyorum main hesapta girme ne olur ne olmaz
Topluluk sunucuları ip ban yada steam id ban atıyor diye biliyorum topluluk sunucusunda steamid ile ban yediyseniz evet diğer hesaptan giriş yapabilirsiniz ama hile ile ip ban yediyseniz diğer hesaptan modem resetleyerek girebilirsiniz.Peki topluluk sunucusundan ban yesem diğer hesaptan aynı sunucuya girebilir miyim?
5. gün oldu hala ban yemedim 2 vac live geldi ben etkilenmedim oynayıştan oynayışa değişiyor sanırımkanka luna ban yedirtiyo sen eskisinden devem et hesabın gider luna da diyim ben
Dün luna ile baya rage oynadım sabaha kadar fakat ban konusu söz olmadı yaklaşık 1 hafta oldu siz kullandınız mı kullandıysanız nasıl yediniz?rahat yedirtir
virüs var mı nereden indirdinDün luna ile baya rage oynadım sabaha kadar fakat ban konusu söz olmadı yaklaşık 1 hafta oldu siz kullandınız mı kullandıysanız nasıl yediniz?
Yok hocam kullandım kullanmaya devam ediyorum. Yukarıda linkini attım indirebilirsiniz youtube yada githib gibi sitelerden uzak durunvirüs var mı nereden indirdin
Kral indirdim kuramadımYok hocam kullandım kullanmaya devam ediyorum. Yukarıda linkini attım indirebilirsiniz youtube yada githib gibi sitelerden uzak durun
kurması çok kolay klasöre çıkartın cs yi açın sonra luna yı başlatın insert tuşuna basın ayarlamaları yapınKral indirdim kuramadım