- Konuyu başlatan
-
Cs go daki mantık ile riot tarafından kullanıcıların raporladığı kişiler mic ban yemeliler yada oyun için çok küfür argo kullanan olursa gene cs mantığı ile anında o oyuna mahsus mute yemelibu dediğiniz olursada rankedda olmalı bence şahsen ben sadece aram giriyorum her aram girdiğimde mutelemekle uğraşmak istemem
hocam ses gelirse tr servırını düşünemiyorumLeague of legendsta en büyük sorun 5 insanın sesli sohbet edememesi. Yeni şampiyon vs den önce bunu halletmeleri lazım çünkü takım üyelerinin bazen gereksiz haraketlerini kalvyeden duygularını belli edemiyorsun ses lazım ses
poro kralı mesela aram için güzeldiKatayı şuan kata yapan bence o q su eski pantheon gibi anladığım kadarıyla
Post automatically merged:
Hepimiz birimiz için modu bence güzeldi detaylı şekilde modlar gelebilir dediğin gibi
evet ne adc ne assassinler kesebiliyor saçma bayatank metası kalksın
nezih nezih oynayayım derken küfürden ban yedimtrde herhangi bir kitle nezih ve saygılı değil sorun lolde değil sadece
udyr çok saçma olmuş eskiden de öyleydiadam akıllı bır dengeleme sistemı getırmelıler
Arama farklı modlar gelmesi bu kadar hızlı bitmemesi bence çok iyi olurduporo kralı mesela aram için güzeldi
evet ne adc ne assassinler kesebiliyor saçma baya
Oynayan insanlar için bence çok iyi şuan neden öyle düşünüyorsun hocamtank metası kalksın
Aram mab çok tehlikeli bir yer bence gelmezDereceli Aram gelmeli
Herşeye katılıyorum biraz ağır olmuş ama statiğe çook çok çok katılıyorum1.urf kalıcı olmalı kötü geçen bir dereceli maçından sonra moral sağlar
2.farkli haritalar baydı kaç senedir aynı yer
3. Takım içinde sesli sohbet olmalı pubg mobile gibi bir türlü onu akıl edemediler zaten
4.kufur edeni direk oyun içinde susturulmali ve 15dk maç cezası ve dereceli puanın ligine göre düşürülmeli
5.Bilerek beslemeleri herhangi bir yaptırım yapıldığını daha görmedim bilerek besleyen kişiyi en az 3 kişi report ettiyse dereceli puanı ve ilk 15 dk sonra 1 saat daha sonra 1 gün bir daha yaparsa 1 hafta bir daha yaparsa kalıcı olarak askıya alınmalı tabi bu tespit edilerek yapılmalı
6.Bazi şampiyonlar resmen yok gibi dislandi mesala taliyah 1 senedir herojun yüzünü gördüğümüz yok küçük değişikler yapılırsa oynayan olur
7.eski şampiyonlar güncellenmeli daha işlevsel olmalı
8.statik hançeri geri getirin yavvvv
Neresi ağır yav adam besliyor ceza yok küfür ediyor ceza yok ağır olmaliki ona göre oynamalı yada hiç oynamayip oynayan insanları oyundan sogutmamaliHerşeye katılıyorum biraz ağır olmuş ama statiğe çook çok çok katılıyorum
Adc lerin bazıları vuramıyor ama değişmeyen tek şey vayne bencebi güncelleme getiriyorlar assasinler direk tek atıyor bi geliyor tanklar ölümsüz oluyor ad carryler kesemiyor değişik oldu aşırı yine
aramı iyice kötü ettiler kule devriliyor renata r atıyor biz birbirimizi kesiyor zaten sıkışıp ordaArama farklı modlar gelmesi bu kadar hızlı bitmemesi bence çok iyi olurdu
Oynayan insanlar için bence çok iyi şuan neden öyle düşünüyorsun hocam
Aram mab çok tehlikeli bir yer bence gelmez
irelia meselabazı çarlar çok dengesiz
cait de iyi benceAdc lerin bazıları vuramıyor ama değişmeyen tek şey vayne bence
statik şu an gelmese daha iyi bel veth falan alsa yandık1.urf kalıcı olmalı kötü geçen bir dereceli maçından sonra moral sağlar
2.farkli haritalar baydı kaç senedir aynı yer
3. Takım içinde sesli sohbet olmalı pubg mobile gibi bir türlü onu akıl edemediler zaten
4.kufur edeni direk oyun içinde susturulmali ve 15dk maç cezası ve dereceli puanın ligine göre düşürülmeli
5.Bilerek beslemeleri herhangi bir yaptırım yapıldığını daha görmedim bilerek besleyen kişiyi en az 3 kişi report ettiyse dereceli puanı ve ilk 15 dk sonra 1 saat daha sonra 1 gün bir daha yaparsa 1 hafta bir daha yaparsa kalıcı olarak askıya alınmalı tabi bu tespit edilerek yapılmalı
6.Bazi şampiyonlar resmen yok gibi dislandi mesala taliyah 1 senedir herojun yüzünü gördüğümüz yok küçük değişikler yapılırsa oynayan olur
7.eski şampiyonlar güncellenmeli daha işlevsel olmalı
8.statik hançeri geri getirin yavvvv
lolde infoya gerek yok ki zaten ss iyi kullanırsanadamlar chatten info bile vermeyi beceremiyo seslide hiç vermezler ana avrat sövmek için kullanırlar sadece
insanlaei yaslarına göre eslestirmeye ne gerek var peki sen bi kac cocuga sinirlendin diye yasi kucuk olup cok iyi oynayan tanidiklarim var dia-master eloda oynuyolar sırf yası yüzünden kendinden daha iyi veya daha kotu insanlarla oynamaya gerek yok zaten mmrına göre kendine yakın rakiplerle oynuyosun1-) KYC doğrulaması getirilmeli
2-) KYC doğrulaması ile insanları yaşlarına göre eşleştirmeli
3-) Bu meta tank metası aşırı absürt herolar var nerflenmeli
4-) Ban sistemini adam akıllı bir şekilde düzenlemeli. Yapay zeka bir şeye yaramıyor
5-)TR serverındaki toxic oyunculara hwid ban atılmalı
6-) TR serverında küsüp lane değiştiren takımı trolleyen kafasına göre pickleyen oyuncular kalıcı uzaklaştırılmalı.
(KYC DOĞRULAMASI YAPILIRSA BİR DAHA OYUNA GİREMEZLER ZATEN)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?