League Of Legends Vanguard

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Bildiğiniz gibi, Riot Games yeni paylaştığı videoda League of Legends (LoL) için Valorant'ın geleceğini duyurdu. Valorant oynayanlar, donanım banları gibi birçok sorunlu özellik nedeniyle zorluk yaşamış olabilirler. Sizce, LoL'e Vanguard geldiğinde bu tür hilelere engel olabilecek mi? Piyasada ücretsiz hile yazılımları ayakta kalabilecek mi? Yorumlarınızı bekliyorum.

Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
arada kaynayıp ban yiyenler olacaktır ama valorantta da hilelerin önüne hala tam anlamıyla geçebilmiş değiller ücretsizler için bir yorum yapamam:/

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
League of Legends'a benzer bir sistemin gelmesi, oyunun adil bir oyun deneyimi sunma çabalarını destekleyebilir. Ancak hile yazılımlarıyla mücadele her zaman bir çekişmeli konudur ve hile geliştiricileri, yeni önlemlere karşı adapte olabilirler.

Piyasada ücretsiz hile yazılımlarının ayakta kalma durumu da sürekli değişkenlik gösterir. Oyun geliştiricileri, yeni güvenlik önlemleri geliştirdikçe, hile yazılımları da buna uyum sağlamaya çalışır. Sonuç olarak, hilelere karşı mücadelede tam bir başarıya ulaşmak zordur, ancak geliştiriciler bu konuda sürekli olarak çaba gösterirler.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Cidden isyan etmelik bir konu ya nefret ettim

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
valo gibi çalışırsa sıkıntı çok büyük

Banlı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
banwavelerde düz hesap banı yerine hwid yersin onun dışında da pek bir şey olmaz bence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
arada kaynayıp ban yiyenler olacaktır ama valorantta da hilelerin önüne hala tam anlamıyla geçebilmiş değiller ücretsizler için bir yorum yapamam:/
Hocam valoranta blackswipe kullanıyorum belki duymuşsundur valorant geçte olsa kesinlikle ban yiyiyorsun hilenin ne kadar pahlı olduğu fark etmiyor malasef lolde hala araya kaynayan hesaplar var ama bu benim için çok büyük bir tehdit

banwavelerde düz hesap banı yerine hwid yersin onun dışında da pek bir şey olmaz bence
Açıklmayı izlediniz mi bilmiyorum ama maç ortasında ban yiyip maçı bozabiliyorlar ban wawe tarzı bir şey yok artık donanım banını çakıyor

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
memory ailesi olarak tüm herşeyi başardık eminim ki bu vanguardı da atlatırız nasıl valorantta atlatıldığı gibi ama bilmiyorum bu sistem nasıl olacak görelim bakalım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
max 3-4ay sikinti cikar sonra rahatlar tekrar

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
memory ailesi olarak tüm herşeyi başardık eminim ki bu vanguardı da atlatırız nasıl valorantta atlatıldığı gibi ama bilmiyorum bu sistem nasıl olacak görelim bakalım
Valoranta hiç bir farkı olmıcayacakmış valorant yüklü olanlarda vanguard var zaten aynı sistemi kullanıcakmış valorant yüklü olmıyanlarada sıfırdan inecekmiş doanım banı olayı kötü oldu ama

max 3-4ay sikinti cikar sonra rahatlar tekrar
Şubat mart gibi gelecekmiş zaten daha çok varda sanmıyorum o kadar basit olacağını lolun şuan ki sistemi 2009dan beri aynı tamamen yeni bir sistem olmasada valoranta aynı sistem geliyor

Süper Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hocam ücretsiz hilelerin ayakta kalması zor ama bir tıkta hileyi kodlayan kişinin eline bakıyor ve galiba lolde sc yi bırakma zamanı geldi :")

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Acaba maç ortasında ban atılırsa iptal olurmu maç ?

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Vanguard olayı oyuncular için sıkıntı çıkarabilir.

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
vanguard sistemi etkili olsaydı vlorantta olurdu bence hileyi engelleyecek birşey şuan yok

Ne zaman gelirse gelsin script bitmez bence

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...