Onaylı Üye
brom koyulan hesaplara göz gezdirdim de en yakınları 700 1000 demişler ama o paraya o hesap gider mi bilmiyorum çünkü lig önemli benceBAKIYORUM DA BU HESABA YAKIN BİR HESAP BULAMIYORUM
BİR BAKAYIM. KENDİ HESABINA GÖRE ARADIM BULAMADIM ZATEN
bencede önemli. ben benim çarın lanetli olduğunu düşündüğümden oluyor artık. kendimi ne zaman gümüş 1 de görsem aniden bronz 4 e yolculuğum 1 hafta bile sürmüyorbrom koyulan hesaplara göz gezdirdim de en yakınları 700 1000 demişler ama o paraya o hesap gider mi bilmiyorum çünkü lig önemli benceevet lig önemli
bunu düşündümde bir yandan da ban yemekten korkuyorum. Hesabım 10 yıllık oldu sanırımama sana tavsiyem vanguard gelmeden bir yerden sc bul biraz lig kas öyle sat en azından elinden daha kolay çıkbbi
hesap demir ama içi dolu.kostüm, şampiyon, mavi öz, RP, turuncu öz, ihtişamlı öz, 20 den fazla +50 m ustalık falan. hesap 356 levelKanka kimse satın almaz demir hesabu ama bi 10 tl eder
900 e sattım arkadaşımaeğer lolü bıraktıysan bi 1500 e sat.
script açma dostum suan ban yiyebilirsin bw var diyorlar 500 gibi bir fiyat düşünüyorum lakin piyasaya hakim değilimbunu düşündümde bir yandan da ban yemekten korkuyorum. Hesabım 10 yıllık oldu sanırım
knk zaten genellikle lige falan bakıyolarbrom koyulan hesaplara göz gezdirdim de en yakınları 700 1000 demişler ama o paraya o hesap gider mi bilmiyorum çünkü lig önemli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?