LoL Demir 4 0LP hesap kaç TL eder?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
League of Legends'in en düşük ligi olan Demir ligi, her ne kadar kötü veya oyunu ya da dereceliyi umursamayan oyuncularla dolu olsa da yine de Demir 4 ligindeki oyuncu sayısı, Challenger elodaki oyuncu sayısı kadar az. Oyun için sohbet lobilerinden birinde sohbet ederken bir arkadaşın bu konudan bahsetmesiyle konu açma gereği duydum. Kendisinden pek sağlıklı cevap alamadım çünkü. Demir 4 0 LP hesapların, oyun dışı hesap alım satımda bir değerleri var mı? Bilgisi olan aydınlatsın. Elimde bir adet mevcut hesap var çünkü Demir 4 0LP.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
10 tl ver gitsin eğlenmek isteyen olur belki

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
10 tl ver gitsin eğlenmek isteyen olur belki
Ben de aynı şekilde düşünüyordum en düşük lige sahip hesabın ne değeri olabilir ki diyordum ama 500 liraya kadar alıcısı var dendi. O yüzden sormak istedim.

Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
Demir elo valoda iyi paraya giderken lolde gitmemesi saçma olur. Piyasasına gamesatıştan vs. bakıp satabilirsin. 50 100 civarı bir şeye gidebilir bence. Hesabın leveline, handmade olup olmamasına, kostümlerine göre değişir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Troll hesap olarak satabilirsin 10 15 tlye koy maili değişen hesaplar olarak satın alındıktan sonra hesap biraz oynamalarına izin ver sonra şifreyi değiştir ama rankedda afk kalıp ban yiyebilir hesap

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
kostüm sayın fazlaysa para eder, demirden çıkarıp daha yükseğe satmak isteyen birisi alır kanks :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...