Lol den banlanmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
1656272753254.png

bune arkadaşlar hiç bir hhesapla oyuna giremiyorum, çözümü var mı

Süper Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
kullandığın scriptten hwid'ni resetle ve logları temizle. statik ip'ye sahip değilsen ipni de değiştir

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 76963
bune arkadaşlar hiç bir hhesapla oyuna giremiyorum, çözümü var mı
bunu bende yaşadım 1 aylık sc almıştım oyuna bundan dolayı giremediğim için sc yi satmıştım ticket attığım zamanda riot fix tool u kurup yapın dediler yaptım oyunu sildi tekrar yükledım gene aynı hata ama ondan 2 3 ay sonra tekrar girmeyi denedım basarılı bir şekilde girdim ama çözümünü bilmiyorum birde destek şunu demişti mmrin yuksekse oyuncu bulmakta zorlanıyor olabılır akşam saatinde girmeyi dfeneyin dedi ama sanmıyorum böyle bir şeyin olacağını sana kalmış ama bi oyunu sil yükle yap istersen ip reset at felan. EK olarak bu dosyayı açıp deneyebilirsin ip ni resetler vt koymam felan gerekiyor mu bilmiyorum eğer yasaksa yorumum silinebilir.

Ekli dosyalar

• ip-sifirlar.bat
    1.6 KB · Görüntüleme: 39
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bunu bende yaşadım 1 aylık sc almıştım oyuna bundan dolayı giremediğim için sc yi satmıştım ticket attığım zamanda riot fix tool u kurup yapın dediler yaptım oyunu sildi tekrar yükledım gene aynı hata ama ondan 2 3 ay sonra tekrar girmeyi denedım basarılı bir şekilde girdim ama çözümünü bilmiyorum birde destek şunu demişti mmrin yuksekse oyuncu bulmakta zorlanıyor olabılır akşam saatinde girmeyi dfeneyin dedi ama sanmıyorum böyle bir şeyin olacağını sana kalmış ama bi oyunu sil yükle yap istersen ip reset at felan. EK olarak bu dosyayı açıp deneyebilirsin ip ni resetler vt koymam felan gerekiyor mu bilmiyorum eğer yasaksa yorumum silinebilir.
Dostum oyuncu eksikliğinin 6 saat arayacak kadar olduğunu sanmıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Statik ip bozulmuş olabilir kullanıdığın modemin admin arayüzüne girerek değiştirebilirsin youtube statik ip değiştirme yazarsan sağlıklı sonuclara ulaşabilirsin

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
pc kapat yeniden başlat bende bu sorun böyle çözüldü onun harici elon yüksekse ve sabah saatlerindeyse bu kadar süre girmemesi normal olur sonuçta riot kda ve mmr göre oyuncu eşleştiriyor bazen saçmalıyor tabi bir diğer sorun ise client bugundan kaynaklı olur buda riotun sorunu başka sorun kaynaklı mı bilmiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
scripten hwıd kaldır ve modemi sıfırla ve ac kapa yap bende düzelmişti umarım düzelir iyi günler

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
arkadaşlar çoğunuz yorum yapmak için yorum yapmış, olayı anlatayım bir script yüzünden 10 hhesabım banlandı ve o saatten sonra girdiğim ve yeni açtığım hesaplarda oyun bulmaz oldu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Çözeceğini düşündüğüm sabit bir DNS koyardım

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
arkadaşlar çoğunuz yorum yapmak için yorum yapmış, olayı anlatayım bir script yüzünden 10 hhesabım banlandı ve o saatten sonra girdiğim ve yeni açtığım hesaplarda oyun bulmaz oldu
Bilgisayarı formatlamadı öneririm. Yeni bi hesap aç oyna. sonra süresi uzun hesap la giriş yapıp dene.
IP ban olcanı sanmıyorum.
LOL ceza süresi gün içinde oyunu iki kere terk edersen 5dk ceza veriyor.
3. de yaptıysan 1 gün ban yada oyuna erişememe problemi olur.
12dk bekletmek MMR ile ilgili

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...