Onaylı Üye
LoL dereceli maçta kesin hangi çarlar banlanmalı?
Moderatörün son düzenlenenleri:
nautilus varken gang atmak çok zor zed bir şekilde tutular bilir yasuo ise zaten düşük eloZed yasuo insta banve nautilus çapasından kaçmak pek mümkün olmayabiliyor.
r ile rahat topluyor kanser bir çar banlana bilir ama taşıyamaz bence hiç görmedim taşıyanperma lux banlıyorum midde ayrı kanser supta ayrı lux oyunda comeback atma olasılıgı cok yüksek
kolu olmazsa taşıyamaznautilus varken gang atmak çok zor zed bir şekilde tutular bilir yasuo ise zaten düşük elo
r ile rahat topluyor kanser bir çar banlana bilir ama taşıyamaz bence hiç görmedim taşıyan
olduğum eloyu düşününce pek kolu olacağını düşünmüyorumkolu olmazsa taşıyamaz![]()
Yani kimi yasuolar güzel oynayabiliyorkolu olmazsa taşıyamaz![]()
oynadıgın eloya göre değişir ya da karşısında en cok zorlandıgın heroyu banlayabilirsinlol dereceli de hangi çarlar banlanmalı
Kesinlikle bunların banlanması gerekiyor diye birşey yok. Sen hangi şampiyonu oynadığın takımın aldığı picklere göre seçim yapmalısın random ban atmak hiçbir işine yaramaz.
Kesinlikle Kalista bu kadar script varkenLoL dereceli maçta kesin hangi çarlar banlanmalı?