LoL destek Lux'tan neden nefret ediliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Kill, farm çalması ve Q kaçırdıktan sonra bir halta yaramaması temel sebebler.Bende sevmem fakat cidden güzel oynayanlar var haklarını yememek lazım.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Genelde Q'yu tutturamayan çocuklar geliyor takıma hep.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka sürekli kill caliyor genelde verdigi kalkan cok az yani iyi bir adc icin oyun tasittirabilecek bir destek degil sahsen ben sevmiyorum sup luxu

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Özellikle ADC main arkadaşlara sormak istiyorum, genel olarak internette ve kendi maçlarımda da gördüğüm kadarı ile ADC'ler destek Lux istemiyorlar. Bunun nedeni nedir? Kill ve minyon çalmak ise Morgana Zyra gibi AP destekler de aynı şekilde çalıyor, neden Lux'a özel bir nefret var?
Lux support herosu değildir carry'i hiçbir şekilde koruma potansiyeli yoktur ben şahsen bu yüzden sevmiyorum ama yanıma alınsa da bir şey demem çünkü neden bu çarı aldın tarzında muhabbet başlayınca oyunu gerçek anlamda oynamak isteyen adamların da oyun mentalitesini düşürüp trollemesine sebep oluyorsun hal böyle olunca da trolleyip farmını çalıp killerini çalıp oyun zevkin de kalmıyor bu şekilde bir çıkmazın içine giriyorsun tamamen olay örgüsü bu şekilde yani

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hasarı gereksiz fazla ve kill çalması gereken bir champ

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
oynayanlar genel olarak kolsuz oluyor nadirende iyi oynayan geliyor oda killeri alıyor farmları alıyor ve adc ye zararı oluyor bu yüzden bende nefret ediyom zaten lux support supda oynanmamalı yüksek hasar potansiyeli var support genel olarak adc ye takıma destek olacak koruyacak şeyler olmalı ztn çoğunlukla berbat oyuncular sup lux yapıyo

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İğrenç bir hero çünkü, lux sup varken adcnin kasılma şansı çok daha düşük oluyor. Adcyi yeteri kadar koruyamıyor, adcden kill ve farm çalıyor. Çok kırılgan ve oyuna etki edebilmesi içina adcsinin oyundan düşmesi gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
baba stanlayıp duruyor sinir bozucu

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Alışkanlıktan ötürü. Lux bence mid herosudur.

Üye
3 HİZMET YILI
daha etkili lane kazandırcak sampiyonlar var lux ala ap kasim kill alim kafasında

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
şimdi bi koruyan sup la gidip early de sadece dürten eğer kill alamazsa bi işe yaramayan suplar gibi bir tutmamak daha iyi bence

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
adc oynarken yanımda ben de destek lux istemiyorum fakat destek oynadığım zaman lux alıp oyunun kaderini iyi yönde değiştiriyorum. Lux çok güçlü ve kil odaklı bir hero destekten çok ağıor hasar çıkartan bir karekter olduğundan dolayı adcler tarafından çok sevilmez

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Şu sebepten söyliyim kendi takımına gelince kötü oynuyorlar, karşı takıma gelince çok iyi oluyorlar. Bir de çoğu adc kendini koruması önerilen şampiyon ister. Lux kırılgan hero olduğu için istenmiyor genelde.

Her zaman bir hile vardır
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
tek skillshot'u var o tutmazsa bir işe yaramıyor. karşı taraf atağa geçtiğinde adc sini koruyacak bir skili olmaması adc'leri delirtiyor doğal olarak. :D

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Özellikle ADC main arkadaşlara sormak istiyorum, genel olarak internette ve kendi maçlarımda da gördüğüm kadarı ile ADC'ler destek Lux istemiyorlar. Bunun nedeni nedir? Kill ve minyon çalmak ise Morgana Zyra gibi AP destekler de aynı şekilde çalıyor, neden Lux'a özel bir nefret var?
lux sup = lose

Ha tabii ki bazen iyileri de denk geliyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kanka lux cok iyi kill caliyor ve adcler icin kill gerekiyor

Herkes Bir Gün Ölecek
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
aslında karakter sinirbozucu değil sinir bozucu ise 1. stan var sadece 2. ise takıma oynamayı bılmeyenler gelıyor o sıkıntı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...