LoL destek oyun ayarı önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, ben support mainim. Oyun ayarları benim için büyük bir dert oldu. YouTube'dan bir araştırma yaptım ama verimli sonuç alamadım. Oyun ayarları nasıl yapmam gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, ben support mainim. Oyun ayarları benim için büyük bir dert oldu. YouTube'dan bir araştırma yaptım ama verimli sonuç alamadım. Oyun ayarları nasıl yapmam gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Neden nettekilerine göre yapıyorsun? Belki sen büyük map seviyorsun ama YT'de küçük. Bugünden kendin ayarla zaten her şey Türkçe olduğundan yapabilirsin. Ayrıca ESC basıp oyuna girip oto saldırıyı kapatmasını öneririm, suplar genelde kapatmıyor ve kavga cıkıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kanka neti boşver herkesin kendi iyisi vardır antrenmanda 30dk da kendin yaparsan emin ol daha kolay olur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kanka bende sup mainim ve en çok işime yarayan şu tuş bastığında ( " ) Minyonlara veya kulelere vuramıyorsun sadece hedefin şampiyonlar oluyor lulu oynarken hep bu ayarı ile oynarım mesela lulunun e si minyonlarada atılıyor ve bazen adc minyonların arasında oluyor veya rakip adc minyonlarının içindeyse falan çok işine yarıyor kullanmanı öneriyorum ve son olarak supporta genelde seni kazandıran oyun ayarların değil eşyaların olur

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Haritayı büyütmeni öneririm, config dosyasından 200'e kadar çıkartabilirsin. Totemi atarken göstergeyle atabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
antrenman modundan tüm ayarları aç kapa yap dene nasıl rahat ediyorsan öyle oynamalısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Kendimize göre ayar verirsek yine oynayamazsın, bence antrenman moduna gir sana uygun ayarı bul

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dostum alıntı ayarlar ile bir şey yapıcağını düşünemem yani her insanın kendi göre ayarı olur bence denemelesin.

vgc bypass
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
takımındakileri izlemeyi yaptın bir tuşa adayıp yapmadıysan yap rahatlayo valla işini görür

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Göstererek skill atma olayını kapatman yeterli olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
sol tık saldırı tuşu hayat adc için mükemmel oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...