bu ayarları kendine uygun olarak kendin ayarlamalısın.Merhaba dostlar, ben support mainim. Oyun ayarları benim için büyük bir dert oldu. YouTube'dan bir araştırma yaptım ama verimli sonuç alamadım. Oyun ayarları nasıl yapmam gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Neden nettekilerine göre yapıyorsun? Belki sen büyük map seviyorsun ama YT'de küçük. Bugünden kendin ayarla zaten her şey Türkçe olduğundan yapabilirsin. Ayrıca ESC basıp oyuna girip oto saldırıyı kapatmasını öneririm, suplar genelde kapatmıyor ve kavga cıkıyor.Merhaba dostlar, ben support mainim. Oyun ayarları benim için büyük bir dert oldu. YouTube'dan bir araştırma yaptım ama verimli sonuç alamadım. Oyun ayarları nasıl yapmam gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Göstererek skill atma olayını kapatman yeterli olacaktır.Merhaba dostlar, ben support mainim. Oyun ayarları benim için büyük bir dert oldu. YouTube'dan bir araştırma yaptım ama verimli sonuç alamadım. Oyun ayarları nasıl yapmam gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Serbest kamera ayarı işine yarıyabilirMerhaba dostlar, ben support mainim. Oyun ayarları benim için büyük bir dert oldu. YouTube'dan bir araştırma yaptım ama verimli sonuç alamadım. Oyun ayarları nasıl yapmam gerekir? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?