Karaktere göre değişir. Pyke tarzı destekler roam odaklı veya hareket hızına bağlı olduklarından çizme çıkmak isteyebilirsin. Veya Senna'ya atiklik çizmelerini erken bitiriyorum ben. Lulu, Janna gibi buffer şampiyonlara itemini önce çıkıp adcye daha fazla can vermek isteyebilirsin. Ama yeteneklerinin cooldownu hızlı dönsün diye ionia çizmesi de alabilirsin. Tercih ve şampiyon meselesi
Karaktere göre değişir. Pyke tarzı destekler roam odaklı veya hareket hızına bağlı olduklarından çizme çıkmak isteyebilirsin. Veya Senna'ya atiklik çizmelerini erken bitiriyorum ben. Lulu, Janna gibi buffer şampiyonlara itemini önce çıkıp adcye daha fazla can vermek isteyebilirsin. Ama yeteneklerinin cooldownu hızlı dönsün diye ionia çizmesi de alabilirsin. Tercih ve şampiyon meselesi
Lolu keyif dışında bir amaç için oynuyorsaniz metayi takip edin sorduğun sorunun tek bir cevabı olamaz değişebilir bu sürekli matchupa bağlı metaya bağlı max verim elde etmek istiyorsan bir streamer belirle kendine ve hangi matchupa ne alıyor takip et
lulu soraka morgana gibi buf atan carlar oynuyorsan ilk bekleme süresi çizmesi almanda fayda var
ama alistar blitzcrank thres gibi carlara genelde çelik zırh çizmesi iyi gidiyo