lol destekleyici(visual) script

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostlar öncelikle selamlar,
İrelia oynayan biriyim ve acıkca konusayım lol konusunda hile kullanmayı pek sevmem bir ara denemiştim sonra da sıkıcı gelmeye başladı. Ancak bilenler vardır ki irelia oynamak icin oyuna hakim olmak lazım ancak aram oynayan biri olduğum icin (sihirdara tekrardan gectim) oyun ici ult cooldown vesaire bilmiyorum. size sorum şudur wsreborn ya da herhangi bir hilede sadece visualize hileleri kullansam ban yermiyim (illaki yiyecegim loglardan ancak logları temizleyerek kullanmaktan bahsediyorum) ayrıca hile sayılmayan ya da ban yedirmeyen bildiginiz bir tracker var mı blitz gibi örneğin sum spellerin cooldownu gösteren (farkındayım biraz fazla yazdım bunun icin kusura bakmayınız)

stilex
Uzman Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
wave dışında ban yemezsin onun içinde sezon başlarında dikkat et büyük güncellemelerde vs. kontrol edersin forumu, lolden cıktıgında da logları temizlersin o kadar

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ban yeme ihtimalin çok düşük sadece görüntü ise

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ban yeme ihtmalin çok düşük olur full ayarlar açık halde bile report yemezsen zaten sistem yakalamıyor bahsettiğin şekilde senelerce bile oynayabilirsin tabi bu garanti değil sadece tahmin

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Teşekkürler cevaplar için staf konuyu kapanmaya müsaittir

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Skill timerları hakkında bir fikir sahibi değilim fakat "Porofessor" uygulaması bildiğim kadarıyla RIOT Games ile anlaşmalı, jungle timer'a sahip, aynı zamanda ufak bir kutucuğa sahip, bu kutucuktan spellerin harcandığını duyduğun/gördüğün zaman üzerine tıklayarak işaretlemen sonucu süre saymaya başlıyor. Örneğin takım arkadaşın diyor ki; "vayne f", kutucukta vayne'in üzerindeki spellerden flashı seçiyorsun ve 5 dakika veyahut rünlerden girdiği cooldown rünlerine göre otomatik bir şekilde timer saymaya başlıyor. Belki işini görebilir

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Skill timerları hakkında bir fikir sahibi değilim fakat "Porofessor" uygulaması bildiğim kadarıyla RIOT Games ile anlaşmalı, jungle timer'a sahip, aynı zamanda ufak bir kutucuğa sahip, bu kutucuktan spellerin harcandığını duyduğun/gördüğün zaman üzerine tıklayarak işaretlemen sonucu süre saymaya başlıyor. Örneğin takım arkadaşın diyor ki; "vayne f", kutucukta vayne'in üzerindeki spellerden flashı seçiyorsun ve 5 dakika veyahut rünlerden girdiği cooldown rünlerine göre otomatik bir şekilde timer saymaya başlıyor. Belki işini görebilir
dostum onu biliyorum hatta skill cooldown sayacı da var ancak client olarak görmek cok cok daha farklı

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
knk sadece ban wawe de ban yiyorsun, hesap incelemede değilse ban wawe de ban atmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
ban yeme ihtimalin dusu arada oto dhocu kapatıp birkac skıl eyemye ozen goster

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ban wave olmadığı sürece yiyeceğini düşünmüyorum visual guvenli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...