Lol discort sunucularında ifşa edilen forum oyuncuları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
insanlık yaramıyor bazı insanlaraa

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Gerçekten ''BENCİL'' biri olmak diye buna derim. Yani hep bana hep banacıl davranmak sana ne kazandırıcak ki? Bence yönetime kanıtlarla sun bunu.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kimse adminlere bildir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle oyunda bir kişi ile tanıştım oda bu forum üyesi ve forumun sağladığı imkanlardan faydalanıyor.

Gel gelelim bu şahsa, bu kişi ile oyun içinde yaşadığım tartışma sonrası beni lol desteğe bildirmiş ve akabinde BAN yedim. Bu yüzsüz hem sc kullanıp hemde oyun içinde insanlara sen hile kullanıyorsun diyen birisi.

Neyse sonrada forumda açılan duo arıyorum konularının hepsinin ekran resmini alıp nicki yazan oyuncuları desteğe bildiriyor.

Bugün yarın ban ile karşılaşacak arkadaşlar olursa şaşırmasın.

Duo arıyorum sc olan varsa nick yazsın gibi konu başlıklarının kapatılmasını veya ilgili nicklerinizi saklamanızı tavsiye ediyorum. Lol discort sunucusunda forumdaki kişilerin ifşaları bulunmaktadır.
dostum bende sustur all yazarsan işin kolaylaşır zaten lol sohbeti b*ktan

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle oyunda bir kişi ile tanıştım oda bu forum üyesi ve forumun sağladığı imkanlardan faydalanıyor.

Gel gelelim bu şahsa, bu kişi ile oyun içinde yaşadığım tartışma sonrası beni lol desteğe bildirmiş ve akabinde BAN yedim. Bu yüzsüz hem sc kullanıp hemde oyun içinde insanlara sen hile kullanıyorsun diyen birisi.

Neyse sonrada forumda açılan duo arıyorum konularının hepsinin ekran resmini alıp nicki yazan oyuncuları desteğe bildiriyor.

Bugün yarın ban ile karşılaşacak arkadaşlar olursa şaşırmasın.

Duo arıyorum sc olan varsa nick yazsın gibi konu başlıklarının kapatılmasını veya ilgili nicklerinizi saklamanızı tavsiye ediyorum. Lol discort sunucusunda forumdaki kişilerin ifşaları bulunmaktadır.
gerçekten yüzsüzlük yapmış bu her kimse böyle konularda site yönetiminin daha tedbirli ve kullanıcı dostu olması gerekebilir. Şöyle de bir sorun var aslında kullanıcılar bile isteye paylaştığı içinde site yönetiminin yapacağı bir şey kalmıyor aslında. senin adına üzüldüm geçmiş olsun dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...