reis adc ve orman mainim herolarda orman diana shaco adc her şampiyonu oynuyabiliyomNasıl bir sporcu profesyonel olarak her şeyini nizami yapıyorsa senin de aynı şekilde çalışman emek gösterip gayret etmen gerekiyor başlangıç olarak main peak'in nedir söyler misin
Yok öyle değil main peak derken en yüksek çıktığın lig nedirreis adc ve orman mainim herolarda orman diana shaco adc her şampiyonu oynuyabiliyom
elmas plat arası reisYok öyle değil main peak derken en yüksek çıktığın lig nedir
Genel de tr de mi oynuyosunelmas plat arası reis
eu weste geçtimGenel de tr de mi oynuyosun
Genellikle mid ve jg mi oynuyorsuneu weste geçtim
jg adcGenellikle mid ve jg mi oynuyorsun
Bu sezonda adc ile zor çıkarsın o yüzden jg mainlemek daha doğru bir seçim olur senin için önerim maçtan sonra kendi maç tekrarınını izlemek ve prof maçları ve oyuncuları izlemen lazım pathingleri ne tarz yapıyorlar vs. diye onun dışında oyun bilgini de geliştirmek için youtube'da birçok video var ama en iyi gelişimi prof maçları ve oyuncuları izlersen yakalayabilirsin sabırlı ve gayret ederek devam edersen güzel bir şekilde ilerleme katedersin diye düşünüyorum prof oyuncuları koridoruna göre izle jg oynayacaksan öğrenmek istiyorsan jg main olan prof yayıncıyı izle mesela yani örnek olarak veriyorum başka aklına takılan ne varsa sorabilirsin
saolasın çok yardımcı oldun teşekkürler <3Bu sezonda adc ile zor çıkarsın o yüzden jg mainlemek daha doğru bir seçim olur senin için önerim maçtan sonra kendi maç tekrarınını izlemek ve prof maçları ve oyuncuları izlemen lazım pathingleri ne tarz yapıyorlar vs. diye onun dışında oyun bilgini de geliştirmek için youtube'da birçok video var ama en iyi gelişimi prof maçları ve oyuncuları izlersen yakalayabilirsin sabırlı ve gayret ederek devam edersen güzel bir şekilde ilerleme katedersin diye düşünüyorum prof oyuncuları koridoruna göre izle jg oynayacaksan öğrenmek istiyorsan jg main olan prof yayıncıyı izle mesela yani örnek olarak veriyorum başka aklına takılan ne varsa sorabilirsin
Rica ederim daha fazla da olurum sen aklına geleni yazmaktan çekinme lütfensaolasın çok yardımcı oldun teşekkürler <3
nası yapcaz ablam onu beben scriptle chlenger oldum