LoL e-Sporcu nasıl olunur?

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar e-Sporcu nasıl olunur? Bir yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Nasıl bir sporcu profesyonel olarak her şeyini nizami yapıyorsa senin de aynı şekilde çalışman emek gösterip gayret etmen gerekiyor başlangıç olarak main peak'in nedir söyler misin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Nasıl bir sporcu profesyonel olarak her şeyini nizami yapıyorsa senin de aynı şekilde çalışman emek gösterip gayret etmen gerekiyor başlangıç olarak main peak'in nedir söyler misin
reis adc ve orman mainim herolarda orman diana shaco adc her şampiyonu oynuyabiliyom

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Bu sezonda adc ile zor çıkarsın o yüzden jg mainlemek daha doğru bir seçim olur senin için önerim maçtan sonra kendi maç tekrarınını izlemek ve prof maçları ve oyuncuları izlemen lazım pathingleri ne tarz yapıyorlar vs. diye onun dışında oyun bilgini de geliştirmek için youtube'da birçok video var ama en iyi gelişimi prof maçları ve oyuncuları izlersen yakalayabilirsin sabırlı ve gayret ederek devam edersen güzel bir şekilde ilerleme katedersin diye düşünüyorum prof oyuncuları koridoruna göre izle jg oynayacaksan öğrenmek istiyorsan jg main olan prof yayıncıyı izle mesela yani örnek olarak veriyorum başka aklına takılan ne varsa sorabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bu sezonda adc ile zor çıkarsın o yüzden jg mainlemek daha doğru bir seçim olur senin için önerim maçtan sonra kendi maç tekrarınını izlemek ve prof maçları ve oyuncuları izlemen lazım pathingleri ne tarz yapıyorlar vs. diye onun dışında oyun bilgini de geliştirmek için youtube'da birçok video var ama en iyi gelişimi prof maçları ve oyuncuları izlersen yakalayabilirsin sabırlı ve gayret ederek devam edersen güzel bir şekilde ilerleme katedersin diye düşünüyorum prof oyuncuları koridoruna göre izle jg oynayacaksan öğrenmek istiyorsan jg main olan prof yayıncıyı izle mesela yani örnek olarak veriyorum başka aklına takılan ne varsa sorabilirsin
saolasın çok yardımcı oldun teşekkürler <3

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
yani iyi oynuyusan kayıt al yt de sansın varsa kesfete düşersin canlı yayın da ac kesit al tiktol ve insta shorta yükle az da olsa kitle olustur sonra cok az da olsa tanınmıs biriyle video cek lol fazla oynamadım icn bilmiyorum ama ilaki turnuvalar oluyudur mlbb oyuncusuyum

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yayıncılar ile vs atabilirsin kitlen gelişir bir youtube hesabı açar ilerleyip e - spora kayıt olabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
aklında böyle birşey varsa vazgeçme uğraşın sonuç bulacaktır

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ktileni geliştir yayıncılarla sohbet et sponsorluk almaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller