Onaylı Üye
lol e yeni başladım oyunla alakam yok önerilerinizi alırım
Kanka ben biliyorum zaten oyunu oynuyorum çok pro sayılmam gerçi ama diper arkadaştı oyuna başlayanAllah yar ve yardımcın olsun. YouTube'den biraz videolar izle ve kendine bir şampiyon belirle. Ardından da sırf o şampiyona yönelik videolar izleyerek ne tür durumlarda ne tür eşyaların alınması gerektiği gibi konulara yoğunlaş. En başlarda SUP dediğimiz support(destek) şampiyonları ile oyunun mantığını anlayana kadar sadece ADC (Nişancı) şampiyonu korumak ve onunla dolaşmak dışında başka bir şey yapmazsın ve zamanla öğrenirsin. Önceki yanıtlarda da arkadaşların belirttiği gibi; Allaha, kitaba, ailevi değerlere, ırkına, soyuna, bayrağına ... tüm değerlerine küfredilecektir. Chati kapatmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Supun sadece bunlarla ksıtlı olduğunu düşünüyorsan max goldsun suport attığı roamla , objektiflerde oluşturdu doğru baskıyla ve tf oynatışıyla en önemli roldürAllah yar ve yardımcın olsun. YouTube'den biraz videolar izle ve kendine bir şampiyon belirle. Ardından da sırf o şampiyona yönelik videolar izleyerek ne tür durumlarda ne tür eşyaların alınması gerektiği gibi konulara yoğunlaş. En başlarda SUP dediğimiz support(destek) şampiyonları ile oyunun mantığını anlayana kadar sadece ADC (Nişancı) şampiyonu korumak ve onunla dolaşmak dışında başka bir şey yapmazsın ve zamanla öğrenirsin. Önceki yanıtlarda da arkadaşların belirttiği gibi; Allaha, kitaba, ailevi değerlere, ırkına, soyuna, bayrağına ... tüm değerlerine küfredilecektir. Chati kapatmanı şiddetle tavsiye ediyorum.