lol e yeni başıcam önerileriniz nelerdir ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
lol e yeni başladım oyunla alakam yok önerilerinizi alırım

When you grow up your heart dies
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum garen oyna ilk önce bilen arkadaşlarınlada pre gir hızlı öğrenirsin

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
videolar izleyebilirsin dostum youtubeda yeni başlayanlar için bir çok video bulunuyor boş zamanında da hızlı öğrenmene katkısı olur.İyi oyunlar :)

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
kolay karekterler oynamanı öneririm ilk başta garen, neeko gibi sonra youtube de öğretici bir sürü videolar var izleyebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
chati kapatarak oyna 30 levelda allaha küfür etmeye başlıyorsun benden uyarı

Elodie
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
benim önerim alt koridor da ashe oynaman

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Youtubede öğretici videolar var ilk karakterlerden master yi seçmelisin aralarıdan en kolayı o alış biraz ayrıca bilen bir arkadaşın olursa çok daha iyi olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Allah yar ve yardımcın olsun. YouTube'den biraz videolar izle ve kendine bir şampiyon belirle. Ardından da sırf o şampiyona yönelik videolar izleyerek ne tür durumlarda ne tür eşyaların alınması gerektiği gibi konulara yoğunlaş. En başlarda SUP dediğimiz support(destek) şampiyonları ile oyunun mantığını anlayana kadar sadece ADC (Nişancı) şampiyonu korumak ve onunla dolaşmak dışında başka bir şey yapmazsın ve zamanla öğrenirsin. Önceki yanıtlarda da arkadaşların belirttiği gibi; Allaha, kitaba, ailevi değerlere, ırkına, soyuna, bayrağına ... tüm değerlerine küfredilecektir. Chati kapatmanı şiddetle tavsiye ediyorum.

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Allah yar ve yardımcın olsun. YouTube'den biraz videolar izle ve kendine bir şampiyon belirle. Ardından da sırf o şampiyona yönelik videolar izleyerek ne tür durumlarda ne tür eşyaların alınması gerektiği gibi konulara yoğunlaş. En başlarda SUP dediğimiz support(destek) şampiyonları ile oyunun mantığını anlayana kadar sadece ADC (Nişancı) şampiyonu korumak ve onunla dolaşmak dışında başka bir şey yapmazsın ve zamanla öğrenirsin. Önceki yanıtlarda da arkadaşların belirttiği gibi; Allaha, kitaba, ailevi değerlere, ırkına, soyuna, bayrağına ... tüm değerlerine küfredilecektir. Chati kapatmanı şiddetle tavsiye ediyorum.
Kanka ben biliyorum zaten oyunu oynuyorum çok pro sayılmam gerçi ama diper arkadaştı oyuna başlayan

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
video izlemeni öneririm kassadins creed barış can bunlar ozan var bide bunlar gerçekten çok iyi anlatarak oynuyorlar öğrenirsin bişeyler tabi her işin başında olduğu gibi SABIR

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
master yi oyna oyunun en kolay herosu

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bilen biri sana öğretsin yoksa öğrenmen uzun sürer
Supun sadece bunlarla ksıtlı olduğunu düşünüyorsan max goldsun suport attığı roamla , objektiflerde oluşturdu doğru baskıyla ve tf oynatışıyla en önemli roldür

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
internetten video izle kendine bir lane belirle önerim mid ve toplane mesela toplanede garen alabilirsin güçlü ve kolay bir şampiyon onun dışında oyunu tam öğrenene kadar skillshotu olmaya daha çok oto atak'a yönelik şampiyonlar tercih et minyon kaçırmamaya dikkat et yaz yaz bitmez en iyi internetten video izlemen : D

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Tbh, watch tournaments, watch pro streamers, and also BIG TIP: PLAY. and learn from mistakes

İsmail
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
kardeşim yolun başındayken dön boşver biz hata yaptık sen yapma

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çok fazla yetenek gerektiren herolar oynama garen master yi jax gibi herolar oyna

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...