22 Mar 2023 #1 MRpatates Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2023 Mesajlar 74 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 27 3 HİZMET YILI Lolde Hesabım askıya alındı ben yeni hesap açtım ama nedense tutorial oyna dedigimde beni oyuna atmıyor
Lolde Hesabım askıya alındı ben yeni hesap açtım ama nedense tutorial oyna dedigimde beni oyuna atmıyor
22 Mar 2023 Moderatör #2 #Adc Main Admin Katılım 9 Eki 2017 Mesajlar 13,541 Çözümler 1,051 Tepki puanı 3,383 Ödüller 22 8 HİZMET YILI Oyundan çıkıp tekrardan giriş yapıp tutorial'e gir problem olmaz Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
22 Mar 2023 Konuyu başlatan #3 MRpatates Onaylı Üye Katılım 1 Mar 2023 Mesajlar 74 Tepki puanı 4 Ödüller 2 Yaş 27 3 HİZMET YILI Adc Main' Alıntı: Oyundan çıkıp tekrardan giriş yapıp tutorial'e gir problem olmaz Genişletmek için tıklayın ... Peki Hocam denicem Olursa yazıcam MRpatates' Alıntı: Peki Hocam denicem Olursa yazıcam Genişletmek için tıklayın ... saolun hocam düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla
Adc Main' Alıntı: Oyundan çıkıp tekrardan giriş yapıp tutorial'e gir problem olmaz Genişletmek için tıklayın ... Peki Hocam denicem Olursa yazıcam MRpatates' Alıntı: Peki Hocam denicem Olursa yazıcam Genişletmek için tıklayın ... saolun hocam düzeldi