Çözüldü Lol ekran donma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet arkadaslar giriyoruz donuyor hileyi aktif edince yeniden baslatacam diye oyunu ceza alip duruyorum afk kalma cezasi bunun bilgisayari yeniden baslatmadan kapatma yönetim mi var mi lolü

LoL donuyor ama başka bir program açıksa, arkada Alt Tab yapınca görüyorum. Fakat o programa geçmiyor ve LoL kapatılmıyor

Çözüm
Merhabalar,
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.

PC'nizi Rebootlayıp oyuna girin sorununuz azalacaktır yada kökten çözülebilir inject yapılırken karakterinizi hareket ettirmeye özen gösteriniz.
Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam hileyi seçme ekranında, açın ve inject edin, oyun penceresi bekleniyor diyecek, oyun yükleme ekranı girerken alt tab atın herhangi bir yerde olabilirsiniz farketmez lolde olmayın yeter, enter basın hile yüklendikten sonra 5 saniye falan bekleyin. Ben hep böyle açıyorum daha donduğunu görmedim, iyi oyunlar.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Aynı sorunu bende yaşıyorum fakat sürekli olmuyo 10 oyunda bir felan yaşanıyo bence çözümü yok sürekli aynı yöntemle giriyorum seçim ekranında inject edip oyuna girince hiçbiyere tıklamadan enter yapıyorum dıt sesinden sonra başlıyorum bazılarıda aynı yöntemle bu sorunu hiç yaşamadıklarını söylüyor pclerle alakalı bi durum heralde

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Evet arkadaslar giriyoruz donuyor hileyi aktif edince yeniden baslatacam diye oyunu ceza alip duruyorum afk kalma cezasi bunun bilgisayari yeniden baslatmadan kapatma yönetim mi var mi lolü

LoL donuyor ama başka bir program açıksa, arkada Alt Tab yapınca görüyorum. Fakat o programa geçmiyor ve LoL kapatılmıyor
bendede oluyor çözümünü bulamyorum

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam yükleme ekranında yaparsam aynısı oluyor ama oyun başladıktan sonra inject edersen bir problem olmuyor en azından bende öyle

HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Ara sıra bendede yapior net bi çözümü yok sanırım onun dostum bulursan yanıt atarmısın bana.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ben bunun duruma bağlı bir hata olduğunu düşünüyorum çünkü neredeyse herkesde oluyor örneğin cpu kullanımın çok yüksek olduğu bir anda inject ettiğinde donuyor olabilir. kesin çözüm mü bilmiyorum ama ben oyuna girdiğimde arkaplan işlemlerini hepsini kapatıyorum ve oyun açıldıktan sonra karakterler daha spawn olmadan enter'a basıyorum. uzun süredir problem yaşamadım bu şekilde

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
maç başlayınca hareket bile edersen donabiliyor bir yere tıklamadan inject etmek lazım.Vanguardan dolayıda olabilir önceden vanguardı kapatmadan girince oluyordu bende vanguardı kapatmayıda deneyebilirsin.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Merhabalar,
1- Adblocker, Windows Güvenliği, Antivirüs programları, Riot Vanguard ve FaceIT Anticheat varsa hepsini kapatın.
2- Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-

2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3- %temp% , temp ve prefetch klasörlerini temizleyin.
4- Clientten dx9 modunu açınız
5- Oyunu çerçevesiz ekrana alın.

PC'nizi Rebootlayıp oyuna girin sorununuz azalacaktır yada kökten çözülebilir inject yapılırken karakterinizi hareket ettirmeye özen gösteriniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...