LoL elo hellden nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Turkish: Merhaba, Bronzdan çıkmak istiyorsanız, yalnızca yüksek hasarlı şampiyonlar oynamak yerine genel oyun becerilerinizi geliştirmeye odaklanmalısınız. Harita farkındalığınızı, nesne kontrolünüzü ve takım çalışmasını iyileştirmeye çalışın. Oyunlarınızın tekrarlarını izleyerek kendinizi geliştirebileceğiniz alanları belirleyin ve onlara odaklanın. Ayrıca takımınızla daha fazla iletişim kurmaya çalışın ve daha iyi kararlar almalarına öncülük edin.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
oyun tarzı olarak kampları aktif kullanırsan katkısı olur

Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, kız arkadaşım ile ara sıra takılıyoruz ve bronzdan çıkmak istiyorum. Bu elo hellden nasıl çıkılabilir? Samira, Kalista, Vayne gibi herolar alıp taşıyorum ama yine de takım feedliyor, devamında ise 14 LP alıyorum win başında.
xayah tarzi daha işlevli herolar almalisin kolayca lig kasabilirsin

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Hocam öncelikle sup oynuyorsan kesinlikel birak adc mid geç ben böyle cıktım ve kesinlikle mac gidiorsa bile fedleme kil alcam diye kule altı girip ölme 7 8 mac 3 4 ölümle bitirirsen lp duzeliyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka arka arkaya 10 15 tane winlersen bir şey kalmaz

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Subunda sende SC olacaksınız. Supun mutlaka lulu alcak sende latede çok güçlü olan birşey. Ne olduğu farketmez ben böyle ard arda 30 win aldığımı biliyorum devam ettirirdimde ama sıkıldım, yanlış duymadın kazanmaktan sıkıldım :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Sağlam bir pre, çelik gibi bir mental ve apt*l ordusuna denk gelmeyecek bir şans.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
yeni hesap al geç bende aynı durumdayım almadım daha golda cıkana kadar iflahım kesildi bu feedlerden trollerden bıktım adam kasmış tfye gelmiyor kadim savaşına gelmiyor onlar yüzünden ben -33 yiyorum

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
İllaki maçına iyi oynayan birisi gelecektir onu ekleyim jungle mid Duo falan yapmanız lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Seriden 2 3 defa düşersen win raten düzelir istersen bir dene. Benimde başıma gelmişti istemsizce 4 defa plat 4 serisinden düşmüştüm 21 lp gelip 25 gidiyordu. Sonra 26 lp gelmeye başladı

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Knk hesabın değerli değilse hesap değiş yada prelerle gir maç kazanma oranın artınca ztn 10 19 verirken 25 27 vermeye başlayabilir bende öyle oldu

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bulunduğun kümeden düşüp üst üste kazanmaya başlayınca aldığın lp artmaya başlıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
kesinlikle yanına pre alman lazım yoksa çok zor hyper carry bot da oynayabilirsin yanına bufflayacak sup alıp ya da funnel öğrenebilirsin hala yapılıyor mu bilmiyorum çok rahat plata çıkılıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...