LoL elo hellden nasıl çıkılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çok zor olay,min 10-15 winstreak kasman lazım

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Elohellden çıkmak için üst üste winler alman gerek dostum bunun oynadigin çarlarla falan alakasi yok en iyi nerdeysen orda oyna kazanma oranını yükselttiginde rank atlıcaksındır

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Boşuna 30 level hesap satın alma bence, sonunda o da muhtemelen aynı duruma düşecektir. Kazanma oranın kaç bilmiyorum ama olduğunca 60-70 arası tutman gerek iyi bir Lp gelmesi için. Takıma kötü adam gelmesine de yapacak bir şey yok, o her elo'da olan bir şey.

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
sürekli aynı koridorda oynama 3 w 1 l yapmana gerek kalmaz win rate düşük çarlarla oynama kısacası temkinli oyna her maçını zaten sistem mmr yüksek tuttarsan elo hellden atıyor seni

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
elohellden çıkmak için üst üste win alıp wr ni yükseltmen gerekli

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
reis seri maçlarına çıktığın zaman ilk 2 maçı kazan diğer 3 maçı da doclaman lazım bunu tekrardan tekrardan aynı şekilde yapman lazım mmr ondan sonra coşuyor bununla alakalı youtubede en güncel videoyu taowb paylaştı ondan dinleyebilirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sezon başı elo hell mi geçmiş olsun evlat yeni bir hesap ile yeni bir maceraya katılabilirsin.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka elo hell biraz sıkıntı ya 2 3 sezon üst lige bi atman lazım ki çarı ona göre lp versin

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Elo hellden çıkmak istiyorsan oynadığın koridorda oyunu domine edebilmelisin. Takımına kazandırmaya başlayıp oyunu domine ettiğini sistem fark ettiğinde lpni yükseltecektir.

Sanma şâhım herkesi sen sâdıkâne yâr olur
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
3 HİZMET YILI
Hocam maçlarda çok fazla ölmemen lazım kill streak yapıp win streakinide yüksek tutman lazım kısaca Kd/a kasman lazım .

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Public sunuculardan 3 kişi daha bulup rank atlayabilirsiniz hem eğlenirsin hemde yeni arkadaşların olur.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam, kız arkadaşım ile ara sıra takılıyoruz ve bronzdan çıkmak istiyorum. Bu elo hellden nasıl çıkılabilir? Samira, Kalista, Vayne gibi herolar alıp taşıyorum ama yine de takım feedliyor, devamında ise 14 LP alıyorum win başında.
bence adc oynamak yerine jungle geçersen çıkabilirsin çünkü oyunun kaderini junglar belirliyor hangi lane'i kastırırsa yanında o lane de hasar attığı için kolayda elo kasarsın

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kankam lol bence oynayarak değil izleyerek öğrenilen bir oyun o yüzden iyi oyuncuları izlemelisin sonrasında bunu oyununa zamanla yerleştirmelisin

Üye
3 HİZMET YILI
Güzel oynadığını düşündüğün ve kafa yapılarının uyuştuğu arkadaşların varsa onlarla 5 pre girmeni tavsiye ederim. Zaten LoL şu zamanda 5 kişi olmadan oynanacak bir oyun değil gibi duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...