LoL elo hellden nasıl kurtulunabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
kanka bazen bozuk metalar oluyo onları abuse layarak artarda winlersen çıkabilirsin ben öyle yapmıştım zamanında ama wr ini koruman lazım yoksa yine düşersin elo hell e

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
win rate e göre ve mmrına göre oluyor o olay elo helldeysen sal hesabı direkt uğraşmaya değmez

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eloonda cok mac kaybettiginde elo helle duser hesap ve kazanırsan mesela 17 verir kaybedersen 24 afk kalmaktan danda olabilir

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
hesap kötü durumdadır çok kötü maçlar geçirirsen üst üste öyle olur kazandıkca durunlar düzelir

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kankam öncelikle üst üste win almam lazım üst üste win nasıl alabilirim dersende kendine sağlam bir duo bulucaksin cok fazla iyi oyuncuları izliyiceksin ve daha iyi oynamaya calisicaksin 2 lose ard arda alinca o gün bir daha oyuna kesinlikle girmiyiceksin düzeltirsin

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Lol'de başından beri gizli elo var. Puanları da bir ara sitelerde kimin ne kadar gözüküyordu. Gizli eloyu yükseltmek normal elodan çok daha zor. Gizli eloyu sadece dereceli değil bildiğim kadarıyla her türlü maç etkiliyor. O yüzden oyun modlarından falan çok trollediysen de bu durum oluşabilir diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
MMR'ın düşmüştür. Çözmek için MMR stacklemen lazım. Bunu yapmak için seri maçlarnıda 5 maç atıyorsun da 3'ünü kazanmak gerekiyor ya. Seri maçlarının 3'ünde şampiyon seçim ekranında oyundan çık (yani dodgela) sırayla 5dk 30dk ve 12 saat ceza alacaksın (eskiden yoktu)
3 tane oyundan çıkınca maçları kaybetmiş sayılmayacaksın ama lig çıkamayacaksın ve seriden düşeceksin. Oyun da diyecek ki bu adam maç kaybetmiyor kaybetmemesine rağmen çıkamıyor o zaman benim bu adama lig atlatmam lazım daha fazla LP vermem lazım. Buna da MMR stack deniyor

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Olay çok basit elo hell'e dbunu üşmüşsün. Sistem senin rankının düşmesi gerektiğini düşündüğü için çok lp alıyor ve az veriyor. Bunu çözmenin tek bir yolu var elonu hak ettiğini sisteme kanıtlamalı oynadığın oyunlarda daha iyi performans göstermelisin, eğer gerçekten iyi oynayabiliyorsan 1 hafta içinde düzelecektir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, ben LoL'de az LP alıyorum. Cok LP gidiyor, elohell oldu çar. Bunu nasıl düzeltirim, yardımcı olur musunuz?
kanka yanında bir arkadaşın ile oynaman lazım çünkü karşıdaki adam jg soraka bile yapsa 2 scottleyi verebilirsin takımındaki zed yuumiye ölebilir fakat westte platta elo helldeysen direk başka hesap aç çok kötü orası

Üye
4 HİZMET YILI
Kanka bence baştan hesap aç hiç uğraşma çünkü arda arda en az 9 8 win alman lazım.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Fresh geç veya eskiden mmr kasmak icin kume atlarken yerlestirme maclarini dodgeluyorduk. Bir arastir istersen. Sanırım ceza gelmis

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Önce kazanma oranını arttırman lazım, 1 lose başına en az 2 win olmalı. Win streak atarsan çok daha iyi olur. Aldığın lose'ları bir tarafa yaz, onlar için 2 win al her seferinde. "Ben yapamam, o kadar iyi değilim" diyorsan, hesap alıp/satanların kullandığı yöntem olarak transfer yöntemini kullanabilirsin ama bu pahalıya patlar, başka sunucuya geçirirsin rp'yle sonra tekrardan oynadığın sunucuya geçirirsin.
Post automatically merged:

hocam 403 maç 51 winrate plat4 elo geçen sezonda p4 bittti
Post automatically merged:

hesap eritmek nedir
Elmas üstü değilsen hesabını eritemezsin, seri maçlarıyla değil de puanla çıkılan liglerde günlük bir maç atman lazım yoksa hesap günden güne lig düşer. Bu sayede lose almadan ligini düşürürsün ve karşına sana nazaran kötü oyuncular gelir, bu sayede kazanma oranın artar.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
tavsiyeleriniz için teşekkürler arkadaşlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
direk bir win serisi yapman lazım soyle on mac sonrasında duzelir

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka elo helldeysen senin rankından daha yuksek biriyle gir ozamn daha az eksi yersin kazandınmı daha fazla arrtı alırsın

nu mi pasa
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Kanka lane de kazanmalık değil oyunda kazanmalık şampiyon tercihleri yapmalısın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...