Lol EloBoost hakkında görüşleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhabalar , bir zamanlar çok meşhurdu EloBoost ile hesaplar kasılıyordu. Yaptıran arkadaşlar oldu mu , tecrübeleriniz neler paylaşırsanız sevinirim.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
EloBoost ile hesap kastırırsan ban yeme ihtimalin var deneme derim hem yüksek liglerdeki oyunculara ayak uyduramazsın kendi ligin olmadığı için

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Geçen sene altın 2den dia3 kastırmıştım yaklaşık 330 lira tutmuştu herhangi bir ceza almadım tabii daha uygun yerlere de yaptırabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Ben yapmadım yaptırmadım ama yapan bir arkadaşım vardı güzel para kazandığını söylemişti

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bana da söylermisin bende bakçam

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
ben yaptırdım sezon sonunda ban yedim bilmiyorum yemeyenlerde var

Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Google amcaya eloboost yazınca başta 2 3 tane alternatif site çıkıyor zaten fake olup olmadığını günümüz internetine uzak değilsen anlayabilirsin . Fiyatlara gelirsek lig yükseldikçe fiyat adeta uçuyor . Lakin üst ligdeki oyuncular alt ligden boost yapıldığını anlayıp seni büyük ihtimalle 9x yapacaklardır . Atıyorum gümüş elosun elmas eloya çıkıyorsun ama bilgi yok banı bu şekilde yiyorsun .

Üye
6 HİZMET YILI
Yaptirmanin bir kari olabilecegini zannetmiyorum diamond elo gold elodan daha yikik bir lig

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Eskiden 3 Arkadaş Biz Yapıyorduk Bu İşi Ama Genelde Çevremizdeki Kişiler İçin Hiç Biri Ban Yemedi:

fSociety
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Eloboostu Sana Kesinlikle Önermem Hesabını Platdan Dia 2-3'e Çıkarırsın 1-2 Maç Attıktan Sonra Adamlar Senin Boostlandığını Anlıyor Zaten Hem Sen Keyif Almazsın Hem Hesabının Durumunu Tehlikeye Atarsın.

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Yaptırılır fakat ben bir kaç arkadaşımın ban yediğini hatırlıyorum çok dikkat etmek lazım

Üye
5 HİZMET YILI
EloBoost ile hesap kastırırsan ban yeme ihtimalin var deneme derim hem yüksek liglerdeki oyunculara ayak uyduramazsın kendi ligin olmadığı için

♥ ᴡʜɪsᴋᴇʀs ♥
Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Eloboostu Sana Kesinlikle Önermem Hesabını Platdan Dia 2-3'e Çıkarırsın 1-2 Maç Attıktan Sonra Adamlar Senin Boostlandığını Anlıyor Zaten Hem Sen Keyif Almazsın Hem Hesabının Durumunu Tehlikeye Atarsın.
Katılıyorum. önermem

Üye
5 HİZMET YILI

Üye
5 HİZMET YILI
There are specialized exchanges for this, at least in Russia. This is a very developing area.

3D Artist
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Bence yaptırma pişman olabilirsin ban yeme riski de var kaldı ki boost yapan kişi Script ile yapıyorsa parandan ve hesabından olursun.

Üye
5 HİZMET YILI
pek mantıklı bulmuyorum ya kendi emeğinle oraya gelemedikten sonra o ligde görünmenin ne anlamı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...