Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
midde oynamak istiyorsan şuanda yone çok fazla güçlü katarina ryze olabilir cs yapıp roam atarsan 1 v 5 atarsın rahatlıkla akali fizz diana gibi şampiyonlarda şuanda çok güçlü midde diğer koridorlardada adc oynamak istiyorsan kai sa samira tristana oynayabilirsin jungle shaco kayn hecarim jungle bildiklerim bunlar soloda gnar jayce nasus oynayabilirsin bildiklerim bunlar benim düşüncem bunlar baya iyi aslında koridorlarda
LoL de en iyisi diye birşey yoktur ligim grandmaster challanger a çıkmak için 4 maçım kaldı tecrübeme dayanarak söyliyim 400K ryze ım var ben daha midde ryze kadar potansiyeli yüksek güçlü bir hero göremedim
Genelde oyunlarda mıd e ap alma kafası var bu yuzden kolaylık olarak lux annıe oynayabılırsın ama kırılganlardır safe kalıp kastıgında tek atabilirsin , eger bileklerine guvenıyosan playerlıgına xerath gıbı sampıyonlar oynayabılırsın + ad olarakta yone zed cok guclu
Ben Ekko main biri olarak jung ve mid olarak genel de ekko oynuyorum gayet de güzel bir hero. Ama karşısına ad bir karakter gelirse late game'e doğru karakter düşmeye başlıyor. Takımın da güzel olması lazım.